Stelleur omgeving Purmerend
Haldu Groep
Purmerend, NL
6 dagen geleden

Voor een nieuwbouwproject in Purmerend zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een stelleur. Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de realisatie van de nieuwe woonwijk Kleine Where.

In totaal komen er 125 woningen in een dorpse setting. Onze opdrachtgever is verantwoordelijk voor de 58 koopwoningen.

Als stelleur ben je verantwoordelijk voor het stellen van de kozijnen en de profielen voor het metselwerk. Het is dus van belang dat je secuur werkt, zonder dat je inlevert aan tempo.

Dit project duurt nog tot het einde van dit jaar, dus werk voor langere tijd is gegarandeerd. Als dit project is afgelopen, kunnen wij jou zo doorplaatsen naar een andere project van een van onze grote opdrachtgevers.

Ben jij de stelleur uit de omgeving van Purmerend die we zoeken en denk je na het lezen van deze vacature dat dit een mooie klus voor jou is?

Functie-eisen :

Je pakt je verantwoordelijkheid waar en wanneer het nodig is.

Je bent een harde werker met goede zin die voor geen taak terugdeinst en plezier haalt uit de afwisseling in werk.

Je werkt graag in teamverband en bent een collegiale werknemer.

Je denkt niet alleen aan jezelf, maar stelt het belang van het project op de eerste plaats.

Bedrijfsomschrijving :

Haldu Groep is dé leverancier van vakkrachten in de bouw, techniek en automotive. Wij hebben projecten door heel Nederland.

Onze grote opdrachtgevers, zoals Dura Vermeer, HSB Bouw, Van Wijnen, Ballast Nedam, VolkerWessels of BAM, zijn constant op zoek naar gekwalificeerde vakkrachten.

Kom je niet uit de bovenstaande regio, maar wil je wel graag aan het werk? Neem dan toch contact met ons op. We hebben op dit moment genoeg werk.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier