Traineeship Projectleider Machinebouw 0-5 jaar ervaring HBO/WO
continu
Horst, NL
7 dagen geleden

Traineeship Projectleider Machinebouw 0-5 jaar ervaring HBO / WO

In deze functie organiseer, bewaak en coördineer je uiteenlopende werkzaamheden met als doel, het wereldwijd realiseren van turn-

key projecten conform vooraf overeengekomen specificaties.

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van verschillende (internationale) orders vanaf contractoverdracht van de verkoopafdeling tot en met een tijdige en goede oplevering van het project, zowel op locatie Horst als ook op locatie opdrachtgever, een en ander conform projectplanning.

Je communiceert en bewaakt intern, in onderling overleg met de hoofden van de afdelingen, de voortgang van projectgerichte productie, inkoop, logistiek, productontwikkeling en engineering.

De coördinatie behelst veelal meerdere projecten gelijktijdig. Daarnaast draag je de gehele financiële verantwoordelijkheid van het project (calculaties, budgetten, facturatie) en zorg je voor een personele planning van zowel eigen medewerkers alsook inleners.

Je regelt de afhandeling van klachten en garanties binnen de garantietermijn van het project, neemt actief deel aan afdelingsvergaderingen en bent verantwoordelijk voor projectevaluatie na oplevering.

 • Je beschikt over een afgeronde, technische HBO of WO-opleiding werktuigbouwkunde (mechanical engineering)
 • Starters nodigen wij uit om te reageren voor de junior positie. Dus ben je schoolverlater of heb je tussen de 0-5 jaar werkervaring als bv.
 • project) engineer en ambieer je een PL rol, dan ben je van harte welkom om te reageren.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en je bent bereid om gedurende de uitvoering en afhankelijk van het verloop daarvan, projecten (deels) in het buitenland te coördineren en op te leveren.
 • Je neemt initiatieven, bent creatief, en je straalt betrokkenheid en enthousiasme uit. Uiteraard werk je gestructureerd en ben je pragmatisch ingesteld.
 • Voor deze leuke en afwisselende baan bieden wij een marktconform salaris, dat afhankelijk van leeftijd en ervaring ligt tussen de €2.

  500 en €3.800 euro bruto per maand. Daarnaast valt het bedrijf onder de cao klein metaal, dus kun je rekenen op 13 adv dagen bovenop je 25 verlofdagen.

  Onze opdrachtgever bied je een veelzijdige en afwisselende baan in een snel groeiende organisatie. Ze zijn met hun producten wereldwijd marktleider en daarmee een aantrekkelijke en uitdagende werkgever.

  Je komt hier werken in een financieel gezond bedrijf met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Ze zien graag dat onze medewerkers meegroeien in de organisatie en bieden daarom voldoende ontwikkelingsmogelijkheden.

  Voor deze leuke en afwisselende baan bieden wij een marktconform salaris, dat afhankelijk van leeftijd en ervaring ligt tussen de €2.

  700 en €3.300 euro bruto per maand. Daarnaast valt het bedrijf onder de cao klein metaal, dus kun je rekenen op 13 adv dagen bovenop je verlofdagen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier