Werkvoorbereider saneringstechniek
Heijmans
Rosmalen , Netherland
29 dagen geleden

Bodemspecialismen legt zich toe op grondverzet, saneringen, opsporing conventionele explosieven, grondstofwinningen en -

handel in het hele land. Dit bedrijfsonderdeel van Heijmans Infra fungeert als een operationele gespecialiseerde business unit waar projecten worden verworven, voorbereid en uitgevoerd.

De Werkvoorbereider Saneringstechnieken speelt daarin een centrale rol.

Als werkvoorbereider speel je een centrale rol in het enthousiast team van 40 saneerders. In deze groep worden projecten gerealiseerd waarbij alle aspecten voorbij komen van ontwerp, calculatie, realisatie en onderhoud.

In de voorbereidingsfase werk je mee aan ontwerpen en zorg je dat alles in de juiste systematiek wordt opgetuigd. Je werkt samen met de projectleider en de uitvoerder om beslagen ten ijs te komen op de projecten.

Je onderhoudt contacten en maakt afspraken met leveranciers, onderaannemers en bevoegd gezagen. In de onderhoudsfase ben je vooral bezig met het analyseren van de data die we krijgen over onze saneringen, de processturing.

Je beoordeelt het verloop van saneringen aan de hand van meetgegevens over debieten, verontreinig concentraties en de werking van de installaties en koppelt dit terug aan de projectleider om zo te zorgen dat onze saneringen worden bijgestuurd en optimaal verlopen.

Jouw werkplek

Je werkt als Werkvoorbereider Saneringstechnieken bij Heijmans Infra vanuit kantoorlocatie Bodemspecialismen in Rosmalen.

Binnen de businessunit zijn 90 medewerkers werkzaam.

De kernactiviteiten van Heijmans Infra zijn gericht op de aanleg, onderhoud en reconstructie van (snel)wegen, vliegvelden, bedrijfsterreinen en het inrichten van de openbare ruimte in woon- en winkelgebied.

Jouw profiel

 • Je hebt bij voorkeur de HBO-opleiding Milieukunde / chemische techniek of een vergelijkbare opleiding.
 • Je hebt minimaal 2 - 3 jaar of meer relevante werkervaring
 • Ervaring met de voorbereiding en / of uitvoering van milieukundige werken en saneringen is een vereiste
 • Je bent accuraat, flexibel en klantgericht.
 • Je beschikt over de nodige creativiteit en een goed organisatie- en communicatief vermogen.
 • Jouw kansen bij Heijmans

  Heijmans biedt medewerkers een inspirerende en uitdagende werkomgeving waarin je de kans krijgt je verder te verdiepen in je eigen vakgebied.

  De randvoorwaarden en faciliteiten om je functie goed te kunnen uitoefenen zijn bij ons vanzelfsprekend goed geregeld. We ondersteunen en stimuleren onze medewerkers daarnaast onder meer via de Heijmans Academie en samenwerking met hoogwaardige kennisinstituten, zoals de Technische Universiteiten.

  Een prima honorering vinden we passen bij onze hoge waardering voor vakmanschap.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier