Junior Adviseur Milieu
ECO-job
's-Hertogenbosch, NL
6 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

ECO-job is het specialistische bemiddelingsbureau voor vacatures en personeel in de milieusector. Wij helpen bij het vinden van jouw ideale baan.

Onze landelijke aanpak, grondige kennis van de milieu markt, ons uitgebreide aanbod van vacatures en het aantal ingeschreven kandidaten maken ons hét vertrekpunt voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe carrièrestap.

Functie omschrijving

Voor onze opdrachtgever, een adviesbureau, zijn wij op zoek naar een Junior Adviseur Milieu. Het betreft in eerste instantie een aanstelling voor 6 maanden (op uitzendbasis) met uitzicht op een aanstelling direct in dienst bij onze opdrachtgever.

In deze functie houd je je onder andere bezig met de beoordeling van ingediende meldingen in het kader van het Activiteitenbesluit, aanvragen voor een omgevingsvergunning of je stelt deze melding of aanvraag juist op voor ondernemers.

Hierbij beoordeel je de milieugevolgen van de gemelde of aangevraagde activiteiten. Daarnaast voer je modelmatig onderzoek uit op het gebied van geluid, lucht, geur of stikstof.

Ook kan jouw werk het uitvoeren van een milieutoets bij een ruimtelijk plan (bijvoorbeeld woningbouw) zijn, rekening houdend met factoren zoals geluid van wegen of bedrijven, geur van veehouderijen enzovoorts.

De inhoud van je werk is afwisselend en hangt af van jouw interesses, jouw capaciteiten en de projectmogelijkheden. Als junior adviseur ondersteun je in eerste instantie diverse projecten, maar je krijgt zo snel mogelijk eigen projecten.

Functie eisen

 • Je beschikt over een HBO- of WO-diploma in een technische richting;
 • Je hebt 0 tot 2 jaar relevante werkervaring;
 • Je bent analytisch en rapporteert makkelijk;
 • Je werkt vlot en kunt goed omgaan met het werken binnen een urenbudget;
 • Je hebt een rijbewijs B.
 • Graag solliciteren met een motivatiebrief waarin je toelicht op welke wijze je voldoet aan bovenstaande functie eisen.

  Arbeidsvoorwaarden

  Onze opdrachtgever vindt een goede balans tussen werken en privé belangrijk. Ze bieden dan ook ruimte voor flexibel werken.

  Verder zorgen uitdaging en ruimte om jezelf te ontwikkelen er voor dat je met plezier bij onze opdrachtgever werkt. Hierbij behoren ook scholingsmogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier