Promotie medewerker
Randstad
Utrecht, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Zoek jij een leuke bijbaan waar jij zelfstandig en gezellig aan de slag kan? Ben jij overtuigend en spontaan? Dan hebben wij eindelijk de bijbaan waar jij plezier uit haalt!

Past dit bij jou?

Jij zoekt een bijbaan die goed te combineren is met je studie of de rest van je drukke leven. Ben je verder te omschrijven als sociaal, enthousiast en gemotiveerd om lekker aan de slag te gaan?

Dan ben jij de juiste persoon om als enthousiaste promotie medewerker aan de slag te gaan bij de supermarkt bij jou in de buurt!

Wat ga je precies doen?

Verschillende A-merken kunnen niet wachten om hun nieuwe producten onder de aandacht te brengen door kleine samples uit te delen aan de klanten.

Jij loopt rond in de supermarkt en spreekt klanten aan die hun dagelijkse boodschappen doen. Je weet ze op een enthousiaste manier te overtuigen van het product en geeft een sample mee.

Je komt superveel verschillende mensen tegen. Denk bijvoorbeeld aan de drukke moeder met kinderwagen en huilend kind. Aan jou om in te schatten wanneer het jouw moment is om het nieuwe product aan haar te promoten.

Als je even later ziet ze het product dat jij staat te promoten in haar winkelwagen heeft liggen ben jij tevreden.

Hier haal je echt energie uit en werk je tegelijkertijd aan je commerciële vaardigheden! Omdat je elke vrijdag en / of zaterdag werkt is het goed te combineren met je studie of je drukke leven!

Jij geeft bezoekers echt een goed gevoel bij het sample dat je meegeeft, de klantbeleving staat dus centraal!

18 jaar - € 6,75

Ook krijg je een reistijd vergoeding!

Los van dit goede salaris krijg je ook een training om als promotor aan de slag te gaan!

Lees jij jezelf terug in deze omschrijving? Ben jij die enthousiaste promotor die wij zoeken?

Reageer dan nu met een CV en duidelijke foto en solliciteer nu!

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

Bedrijfsomschrijving :

Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier