Verpleegkundig Specialist Ouderenzorg
Recruitnow
Leeuwarden, Nederland
5 dagen geleden

Over de functie Voor meerdere opdrachtgevers in de regio zijn wij continue op zoek naar verpleegkundig specialisten.Als verpleegkundig specialist ben jij daadkrachtig in denken en doen.

Je draagt bij aan de diagnostiek, behandelwijze en begeleiding aan de cliënten en het cliëntensysteem. Je functioneert binnen een multidisciplinair team en voert het verpleegkundige deel van het multidisciplinaire behandelplan uit.

Je hebt kennis van comorbiditeit en schrijft medicijnen uit binnen de gestelde kaders.Als eindverantwoordelijke kan jij een crisissituatie signaleren.

Daarnaast geef je advies aan behandelaars en andere betrokkenen. Jij bent de spin in het web en voorziet de cliënt en diens omgeving van voorlichting en advies.

Naast de zorg voor de cliënt draag je zorg voor een volledige en tijdige registratie en verslaglegging van de behandelgegevens. Functie eisen

 • Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;
 • BIG-geregistreerd;
 • Ervaring als verpleegkundige binnen het vakgebied.Wat biedt Maandag® jou?Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao.
 • Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

  Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken! Heb je interesse?

  Stuur dan je CV naar maureen.schlaman maandag.nl of bel naar 06-12895603 dan kunnen we samen een afspraak inplannen. Over het bedrijf

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier