Service- & Onderhoudsmonteur
Regiodienst
Delft, Netherlands
3 dagen geleden

Introductie

Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren service- en onderhoudsmonteur voor elektrotechnische installaties (met name binnen de woningbouw).

Onze opdrachtgever is een bekende naam in het Westland en gevestigd in de regio Delft, Zuid-Holland. Het betreft een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Organisatie

De opdrachtgever is een echte specialist in elektrotechnische installaties binnen de retail, utiliteit en woningbouw. Jij komt te werken in een Westlands team van monteurs.

Dat wil zeggen; hard werken wordt beloond!

Functie

Jij bent in de functie van service- en onderhoudsmonteur verantwoordelijk voor het elektrotechnisch onderhoud binnen de woningbouw bij de klanten thuis.

Jij als service- en onderhoudsmonteur inspecteert, signaleert en verhelpt waar nodig de gebreken van de installatie. Daarnaast adviseer jij in het onderhoud van de installaties aan de klant.

Jij hebt het visitekaartje van het bedrijf, daarom verwachten wij ook een representatieve en serieuze monteur.

Functie eisen

Jij als monteur bent in het bezit van :

 • Minimaal MBO niveau 2;
 • Ervaring met service- en onderhoud van sterk en zwakstroom installaties (intercom, camera, e.d.);
 • In het bezit van rijbewijs;
 • In het bezit van VCA (of bereid dit te halen);
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Stressbestendig, flexibel, collegiaal.

  Aanbod

  De opdrachtgever biedt naast een uitstekend salaris een zelfstandige functie met voldoende ontplooiingsmogelijkheden. Daarnaast krijg jij direct een contract met uitzicht op een vast dienstverband.

  Naast goede secundaire arbeidsvoorwaarden (o.a. 13 ATV dagen) kom jij te werken in een leuk, sociaal en nuchter team van collega’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier