STAGE Content Creator and Graphic Design
Werken bij Eurest
Amsterdam
3 dagen geleden

Profiel

Ben jij alvast opzoek naar een uitdagende meewerkstage op het gebied grafische vormgeving in begin 2018? Dan is dit je kans! Voor de afdeling Communicatie en Marketing zijn we alvast op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die graag de handen uit de mouwen steekt en écht iets wil leren en bijdragen tijdens een stage.

We bieden een uitdagende :

STAGE CONTENT CREATOR EN GRAPHIC DESIGN

Hoe is het om stage te lopen bij Compass Group?

Een 3e jaars HBO studente van de Hogeschool van Amsterdam vertelt over haar ervaringen bij Compass Group / Eurest in deze stage : Tijdens mijn stageperiode heb ik gewerkt in een heel leuk team.

Mijn collega’s waren toegankelijk en sociaal, ze haalden zelfs koffie voor me! Naast de gezellige sfeer wordt er ook hard gewerkt.

Het kantoor is open en er wordt gewerkt met flexplekken, waardoor iedereen elkaar kent en elkaar graag helpt.

Omschrijving

Je zult zowel zelfstandig werken als samenwerken met het marketingcommunicatie team en andere collega’s. Ik heb gezien dat het bijhouden van trends en ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken, cruciaal is voor de organisatie.

De consument vraagt steeds meer : beleving, transparantie, emotie enz. Er komt veel meer bij kijken dan je van tevoren verwacht! Er is veel ruimte om initiatieven te nemen, ondernemend te zijn en the lead te nemen.

Hierdoor kan je je stageperiode optimaal benutten.

BEN JIJ EEN FOODIE EN GRAFISCH CREATIEF?

Dan kan jij ons helpen met het realiseren van onze marketingcommunicatiestrategie. Onze creatieve content voor uiteenlopende communicatie-

uitingen willen wij de komende jaren naar een hoger niveau tillen.Compass Group is wereldwijd marktleider in Food & Facility Services.

Wij ontwerpen en verzorgen bedrijfsrestaurants en commerciële horeca die voldoen aan de wensen en behoeften van verschillende opdrachtgevers uit verschillende sectoren.

Een paar namen uit ons klantportfolio zijn : The Oscars in Los Angeles, Wimbledon in Londen, Google in Silicon Valley en Madison Square Garden in New York.

In Nederland kun je ons vinden bij onder andere : TU Eindhoven, KPN en op de Zuid-as in Amsterdam. Dagelijks ontwikkelt het marketingcommunicatie team creatieve en prikkelende content die aansluiten op de trends in de markt, om zo een relatie op te bouwen en te onderhouden met onze uiteenlopende doelgroepen.

CONTENT CREATOR EN GRAPHIC DESIGN

Als stagiair maak je deel uit van het marketingcommunicatie team en ben je verantwoordelijk voor het creëren van de nieuwste en mooiste relevante off-

en online content en het delen van deze content op onze kanalen. Dit kunnen trends en ontwikkelingen uit de branche zijn, maar ook beelden en verhalen vanuit onze locaties.

De focus van jouw rol ligt bij de creatie en opmaak van zeer uiteenlopende communicatiematerialen voor interne en externe communicatie.

Het kan hierbij gaan om nieuwsbrieven, advertenties, magazines, websites en social media.

WAT GA JE DOEN?

 • Trendwatching : je houdt alle trends en ontwikkelingen in de markt nauwlettend in de gaten. Dit kan zowel door middel van deskresearch als door fieldresearch.
 • DTP werk / grafische opmaak;
 • Aan de hand van de trends en ontwikkelingen in de markt creëer je relevante content. Je creëert een rode draad in de content die geschikt is voor uiteenlopende media kanalen;
 • zo help je mee bij de doorontwikkeling van de marketingstrategie;
 • Content verspreiden : Je onderzoekt welke content past bij welke kanalen en houdt deze kanalen up- to- date door dagelijks berichten te publiceren;
 • Vormgeven van aantrekkelijke on- en offline uitingen;
 • Toepassen en bewaken van huisstijl en brand identity.
 • WIE BEN JIJ?

 • Je volgt een relevante HBO / WO opleiding;
 • Je bent 36 uur per week beschikbaar voor een periode van 5 maanden;
 • Je kunt starten per januari of februari 2018;
 • Je hebt een passie voor food;
 • Je vindt het leuk om mensen te inspireren met jouw vormgegeven content;
 • Je bent niet bang om out of the box te denken;
 • Goede beheersing van Adobe Photoshop CS, Adobe Illustrator CS en Adobe InDesign CS;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
 • Je bent stressbestendig en kan goed met deadlines werken.
 • Herken jij jezelf hierin? Dan zoeken we jou!

  ONS AANBOD :

  Naast een stagevergoeding (€300,- (HBO) of €350 (WO) per maand op basis van 40 uur per week) bieden we je bovenal een dynamische werkomgeving waarin jonge, enthousiaste mensen met energie, creativiteit en passie samenwerken om met elkaar ambitieuze doelen na te streven.

  OVER COMPASS GROUP

  De medewerkers van Compass Group helpen elke minuut van de dag letterlijk miljoenen mensen in de hele wereld. Daarbij kan het gaan om het serveren van een kopje koffie of het verwisselen van een lamp, de schoonmaak van een kantoorruimte, maar ook om uitstekende maaltijden voor de directie of geïntegreerde oplossingen op het gebied van facilitair beheer.

  Compass Group, waar Eurest Services een dochter van is, is onderdeel van het toonaangevende Compass Group PLC, wereldwijd marktleider in food en support services met circa 500.

  000 medewerkers meer in dan 50 landen. Bij Compass Group vinden we het zeer belangrijk om talent op de juiste plek in te zetten en gaan dan ook actief op zoek naar waar jij het beste tot je recht komt.

  We zijn een pragmatische, professionele en platte organisatie met korte lijnen en direct contact.

  INTERESSE?

  Stuur dan je CV en een korte motivatie naar gladys.celosse compass-group.nl.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier