Projectleider Integraal Beheer Eindhoven
Grontmij
Eindhoven, Netherlands
33 dagen geleden

Functieomschrijving

We zijn een jong team en we zijn de eye opener voor onze klanten door meer toekomstbestendig naar het beheer van de openbare ruimte te kijken.

Daar komt genoeg bij kijken : monitoren, strategisch adviseren en organiseren, budgetteren, overleggen, communiceren, schrijven, plannen, begeleiden en coördineren.

Onze klanten staan voor grote uitdagingen in de openbare ruimte waarbij de assetmanagers vaak de opdrachtgevers zijn voor de gewenste veranderingen.

Er is behoefte aan grip op beheer en integratie van thematische ontwikkelingen zoals klimaatbestendigheid, circulaire economie, assetmanagement en duurzaamheid.

Voor mijn team ben ik op zoek naar m / v’s die die de ogen van onze klanten doen openen en om samen met hen te komen tot duurzame en omgevingsbewuste keuzes.

Vanuit je eigen expertise neem je plaats in het team IBOR waarmee je een zinvolle bijdrage levert aan het neerzetten van toekomstbestendig beheer.

Voor diverse locaties ben ik op zoek naar naar ervaren en commercieel gedreven projectleiders en adviseurs met kennis van assetmanagement (In Alkmaar, De Bilt en Eindhoven).

Ben jij die energieke en vernieuwende collega die een belangrijke bijdrage levert aan de groeiambitie van ons team? Heb jij de ervaring en kennis die daarvoor nodig zijn?

Toon jij initiatief en overtuigingskracht en ben je ondernemend richting klanten? Reageer dan snel. Ik maak graag kennis met je.

Teammanager IBOR

Als Projectleider Integraal Beheer maak je onderdeel uit van het landelijk opererend team IBOR’. Het team heeft de ambitie en de drive om snel door te groeien naar 3 regionale teams.

Als projectleider / adviseur krijg je de verantwoordelijkheid voor een grote verscheidenheid aan mono- en multidisciplinaire projecten.

Hierbij werk je in projectteamverband aan beheervraagstukken bij overheden. Je werkzaamheden zijn gericht op een specifieke asset of meer van strategische aard om grip te krijgen op de kapitaalgoederen.

Projecten waar wij momenteel aan werken zijn het opstellen van een assetbeheersystematiek Groen in opdracht van het CROW, strategische ondersteuning bij gemeentelijke herindelingen, circulaire economie en het opstellen van beheerplannen, kadernota’s en meerjarenonderhoudsprogramma’s.

In de rol van projectleider stuur je projectmedewerkers aan en geef je begeleiding. Ook heb je een belangrijke taak als het gaat om het coachen van jonge collega’s.

Kennisuitwisseling heb je hoog in het vaandel staan. Daarnaast ben jij naar buiten toe één van de gezichten van team IBOR.

Je stopt energie in het verwerven van nieuwe projecten en het onderhouden en uitbouwen van onze klantrelaties. We vinden het zeer belangrijk dat onze adviezen naadloos aansluiten op de vraag en wens van de klant, maar dan net even meer.

Wij verwachten dan ook dat je vanuit je inhoudelijke expertise kansen in de markt weet te ontdekken en deze aangrijpt.

Afhankelijk van je woonplaats kan je werklocatie Eindhoven, Alkmaar of De Bilt zijn.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding met 5 jaar relevante werkervaring op gebied van IBOR / Assetmanagement;
 • Je hebt affiniteit met software en beheersystemen;
 • Je hebt een ondernemende instelling, bent praktisch en oplossingsgericht;
 • Je kan zelfstandig werken en je hebt een commerciële drive;
 • Je bent analytisch sterk en hebt gevoel voor verhoudingen op bestuurlijk en ambtelijk niveau.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier