Medewerker Beveiliging
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
7 dagen geleden

Vacatures

Medewerker Beveiliging (13-32 uur per week)

Vind je het belangrijk dat elke klant met een goed gevoel de deur uitloopt, heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en zie jij jezelf werken in de mooiste winkel van Breda? Lees dan snel verder!

MediaMarkt Nederland is een decentraal georganiseerd bedrijf en marktleider op het gebied van consumentenelektronica. Onze 49 vestigingen en webshop opereren zelfstandig en kunnen hierdoor goed inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Veel beslissingen worden dan ook op lokaal niveau genomen. In deze snel veranderende retailmarkt is het van uiterst belang zorg te dragen voor de optimale klanttevredenheid.

Om dit te bereiken investeren wij in onze medewerkers en stimuleren wij hen om nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te nemen en zichzelf te ontplooien.

Het is van belang dat onze medewerkers de klanten weten te verrassen!

Taken & verantwoordelijkheden :

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verwelkomen van de klanten die de winkel bezoeken. Tevens beantwoord je vragen van de klanten en zorg je voor een prettige sfeer in de winkel.

Je ziet toe op een ordelijke gang van zaken op de afdeling Kassa en Infobalie. Je draagt zorg voor het controleren en het bewaken van het beleid en procedures m.

b.t. veiligheid en beveiliging. Je doet voorstellen en aanbevelingen ter verbetering van het beveiligingsbeleid aan de Vestigingsdirecteur en de Beveiligingscoördinator.

Daarnaast signaleer je vroegtijdig fraude, diefstal en overtredingen en onderneemt adequate actie. Je verzorgt winkelverboden, daderregistraties en onderzoekt diefstallen en fraudezaken.

Tot slot bied je ondersteuning op het gebied van BHV.

Profiel :

Je hebt een MBO- diploma beveiliging en je hebt enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie. Je bent communicatief vaardig, stressbestendig, enthousiast en bent bovenal klantgericht en zelfstandig.

Daarnaast kun je goed organiseren en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Tevens ben je bereid te werken in het weekend en op koopavonden.

Interesse?

Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier