Plaatsvervangend/toekomstig opleider Kindergeneeskunde
Gelre
Apeldoorn, Netherlands
8 dagen geleden

Afdeling

Er zijn twee vakgroepen Kindergeneeskunde binnen Gelre Ziekenhuizen, bestaande uit zes kinderartsen in Zutphen en acht kinderartsen in Apeldoorn alsmede een kinderneuroloog.

Vanuit een toekomstbestendig Gelre wordt de samenwerking tussen de beide vakgroepen geïntensiveerd, waarbij werken op beide locaties tot de mogelijkheden behoort.

Beide vakgroepen oefenen de kindergeneeskunde in de volle breedte uit. Speerpunten op de locatie Apeldoorn zijn kinderMDL, kindercardiologie, kinderneurologie, psychosociale kindergeneeskunde.

Er is intensieve samenwerking op het gebied van verloskundige zorg en nauwe samenwerking met de overige specialismen binnen het ziekenhuis.

Ook zijn er goede externe contacten zodat wij kunnen aansluiten bij de behoefte en zorgvraag in de regio en uitstekend kunnen samenwerken met onze ketenpartners.

Op de locatie Apeldoorn wordt de opleiding tot kinderarts binnen het cluster Utrecht verzorgd. Op onze afdeling heerst daarbij een uitgesproken opleidingssfeer.

Binnen het team waarin je gaat werken staat teamgeest, collegialiteit, deskundigheid en samenwerking hoog in het vaandel.

Binnen Gelre ziekenhuizen is vormgegeven aan managementparticipatie dat betekent dat de kinderartsen bestuurlijk mede verantwoordelijk zijn voor de zorgeenheid Kind en Jeugd.

Functie eisen

Vanwege het vertrek van de huidige opleider zoeken wij per 1 november 2018 een kinderarts met affiniteit voor opleiden voor de locatie Apeldoorn.

Een goed en veilig opleidingsklimaat is hierbij van groot belang. Je bent dan ook actief bezig met het bewaken van de opleidingssfeer en de vormgeving en verdere modernisering van de opleiding.

 • Minimaal 5 jaar ervaring als kinderarts.
 • Sterke communicatieve en coachende vaardigheden.
 • Aantoonbare affiniteit met opleiden.
 • Promotie strekt tot aanbeveling.
 • Ons aanbod

 • Wij bieden onder het motto goede zorg dichtbij huis een uitdagende werkomgeving met korte lijnen en veel direct patiëntencontact.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform AMS (0,6-1,0 fte).
 • Een enthousiast team binnen een inspirerende en ondernemende werkomgeving, waarbij er ruimte is om aandachtsgebieden en interesses verder te ontwikkelen.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier