Klinisch Patholoog
Antoni van Leeuwenhoek
Amsterdam, Netherlands
19 dagen geleden

Uw functie binnen onze afdeling

Het Antoni van Leeuwenhoek is een internationaal gerenommeerd kankercentrum waar patiëntenzorg en wetenschappelijk onderzoek hand in hand gaan.

Door de opkomst van Personalised Medicine’ is het vakgebied pathologie volop in beweging, en dat geldt zeker ook voor onze afdeling.

De unieke brugfunctie die de pathologie vervult tussen het onderzoek naar mechanismen van ziekte en toepassing van die kennis in de dagelijkse klinische praktijk willen we verder uitbouwen.

De afdeling pathologie is daarmee de spil in het translationele onderzoek van het Antoni van Leeuwenhoek. De diagnostiek van cel-

en weefselmonsters als basis voor de optimale behandeling van patiënten vormt hiervoor het fundament.

Op onze afdeling zijn op dit moment zestien pathologen en vier klinisch moleculair biologen werkzaam en is er een team van enthousiaste en betrokken analisten en secretariaat medewerkers.

Daarnaast zijn er actieve onderzoeksgroepen o.a. op het gebied van darm-, borst-, long- en eierstokkanker. Het translationeel onderzoek wordt actief ondersteund vanuit de Translational Research Core .

Karakteristiek voor onze afdeling is een prettige en open werksfeer. We hebben een modern en goed geoutilleerd laboratorium inclusief uitgebreide moleculaire diagnostiek en cytologie.

In 2017 werd ISO-15189 accreditatie verkregen.

Uw werkzaamheden als Klinisch Patholoog hebben een sterk multidisciplinair karakter waarbij de overleglijnen kort en efficiënt zijn.

De afdeling participeert in de opleiding tot patholoog met een stageplaats.

Uw profiel

Wegens vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste klinisch patholoog die samen met ons in deze stimulerende omgeving wil werken aan de kansen en uitdagingen die de klinisch oncologische pathologie biedt.

Het betreft een 1,0 FTE positie.

Wij zijn op zoek naar een gedreven patholoog die ons team komt versterken. Uw aandachtsgebied zal primair de uropathologie betreffen, aanvullende aandachtsgebieden zullen in overleg worden vastgesteld.

Naast uw inzet voor de diagnostische pathologie verwachten we dat u betrokken bent bij wetenschappelijk onderzoek. In dit kader is interesse voor moleculaire pathologie vanzelfsprekend.

Een afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

Spreekt de uitdaging u aan en herkent u zich zelf in het beschreven profiel, dan nodigen we u graag uit voor een kennismaking.

Uw ontwikkelingsmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook uw ontwikkeling en groei centraal.

Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die uw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De salariëring is volgens de AMS-

regeling. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier