Bakwagen distributiechauffeurs gezocht voor omgeving Amsterdam
IQ Select
Amsterdam, NL
14 dagen geleden

Voor een professioneel transportbedrijf zijn wij per direct op zoek naar vrachtwagenchauffeurs die in het bezit zijn van hun C rijbewijs.

Dit bedrijf staat in de top 50 van transportbedrijven in Nederland.

Voor dit werk zoeken wij enthousiaste chauffeurs die overdag met de vrachtwagen willen rijden, je rijdt door heel Nederland voor distributie.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 06 : 00 tot 15 : 00. Tevens dien je om de zaterdag te werken. Uiteraard krijg je die dag 150% uitbetaald

Ben jij een goede chauffeur en ben je op zoek naar een leuke werkgever? Reageer dan snel! Mocht je verder nog vragen hebben of wil je reageren dan kan dit via amsterdam iqselect.

nl of bel naar 020 238 55 55

Functieeisen

Je bent in het bezit van :

 • Code 95
 • Relevante werkervaring als Chauffeur
 • Bedrijfsomschrijving

  IQ Select als werkgever :

  Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus.

 • Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega's;
 • dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

  IQ Select - het betere werk

  Arbeidsvoorwaarden

  Betalingen en vergoedingen conform CAO

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier