Ben je op zoek naar een baan in de metaal met uitzicht op vast contract?
Regiodienst
Montfoort, Netherlands
28 dagen geleden

Introductie

Voor één van onze opdrachtgevers in Montfoort zijn wij op zoek naar een allround constructiebankwerker / lasser. Het bedrijf is ter uitbreiding op zoek naar een nieuwe collega die het team wilt versterken.

Organisatie

Het bedrijf bestaat al sinds de jaren zestig en is uitgegroeid tot een begrip in de regio. Momenteel werken er in de werkplaats 30 lassers / constructiebankwerkers.

Het bedrijf maakt diverse constructies van staal te denken aan trappen, hekwerken en levert tevens plaatmateriaal van RVS.

Ook produceert het bedrijf frames voor de bouw van onder andere winkels, theaters en stations. Er is een aparte afdeling waar de materialen verzinkt of gepoedercoat worden.

Het bedrijf is een erkend leerbedrijf en is VCA en CE gecertificeerd.

Functie

Als constructiebankwerker en lasser ga je werken aan diverse constructies en heb je ervaring met het werken met staal. Je zult werken aan trappen, hekwerken, balustrades, et cetera.

Geen dag is voor jou hetzelfde! De afdeling RVS is apart, hier werken medewerkers die specialist zijn op het gebied van RVS.

Van jou wordt verwacht :

 • Een afgeronde opleiding binnen de metaaltechniek;
 • Aantoonbare werkervaring als constructiebankwerker en lasser;
 • Een VCA diploma;
 • Je bent in bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
 • Aanbod

  Als je aan de slag gaat bij dit bedrijf wordt jou een baan geboden met uitzicht op vast contract, met salaris conform cao.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier