Psychiater Volwassenpsychiatrie
Matchpartner
Breda, Nederland
10 dagen geleden

Voor een GGZ instelling in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een psychiater. Het betreft een vaste aanstelling. De psychiater houdt zich bezig met patienten met persoonlijkheidsstoornissen, angst-

en stemmingsstoornissen. De populatie is breed, van jongvolwassenen tot en met zestigers.De cliënten van de open units beschikken over een redelijke mate van zelfstandigheid of kunnen zich hierin ontwikkelen.

Zij zijn in staat afspraken te maken rondom verantwoordelijkheid ten aanzien van eigen gedrag. Van de psychiater verwachten wij een flexibele, pro-

 • actieve opstelling. Hij of zij heeft bij voorkeur affiniteit met cognitieve gedragstherapie.De Psychiater die wij zoeken : Is eindverantwoordelijk voor de behandeling;
 • Voert psychiatrische diagnostiek uit; Levert een actieve bijdrage aan het zorgbeleid; Geeft supervisie en werkbegeleiding.

  De geschikte kandidaat voor deze vacature beschikt over een registratie als Psychiater in het BIG register en heeft kennis, ervaring en affiniteit met de doelgroep.

  Salariëring volgens regeling AMS. Betreft een vaste aanstelling, freelance niet bespreekbaar.Het betreft een GGZ-instelling gespecialiseerd in dienstverlening op het gebied van verschillende aspecten van het maatschappelijk leven.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier