Organisatorisch talent bij Axxicom Airport Caddy op Schiphol
YoungCapital
Amsterdam, Nederland
6 dagen geleden

Functieomschrijving Het bedrijfAxxicom Airport Caddy is het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de passagiersassistentie op Schiphol.

Hierbij moet je denken aan passagiers die beperkt mobiel zijn, zakelijke reizigers, VIP s of alle andere passagiers die assistentie vragen.

De assistentie gaat van aankomst tot aan vertrek, altijd aangepast aan de behoefte van de passagier. Soms is er alleen assistentie nodig bij bijvoorbeeld het inchecken, instappen of door de douane gaan.

Ook is het mogelijk om het hele proces te begeleiden. Een dispatcher? Als dispatcher ben je eindverantwoordelijk voor het uitzetten van aangevraagde passagiersassistentie.

Je zit in de skyport op een kantoor en krijgt de hele dag door telefoon van bijvoorbeeld luchtvaartmaatschappijen, reisorganisaties, reisleiders, etc.

Al deze partijen vragen op verschillende niveaus passagiersassistentie aan. Het is aan jou de taak om deze aanvragen uit te zetten en in te plannen.

Hierbij zet je de assistenten in op de juiste plek en je coördineert deze aanvragen. Je kan jezelf voorstellen dat het hier om een onwijs hectische werkomgeving gaat.

Bij het opnemen van de telefoon zet je namelijk jouw empatische skills in en ben je oprecht geïnteresseerd in de assistentie die gevraagd wordt.

Maar tegelijkertijd gaan jouw radars af omdat je bedenkt wie, waar, hoe laat en hoe lang ingezet kan worden. Hiervoor is nauwkeurigheid, mensenkennis, punctualiteit en ervaring in planning vereist.

Wat misschien het belangrijkste is bij het uitvoeren van deze functie is communicatie. Je schakelt snel tussen verschillende partijen en hierbij is het van belang om duidelijk, helder en sterk te communiceren.

 • Wat wij bieden Uurloon tussen € 13,85 en € 17,64 per uur;Een inwerkperiode en diverse (verplichte) trainingen;Contract voor minimaal 32 uur per week;
 • Een te gekke baan op de luchthaven Schiphol.Een onwijs leerzame en uitdagende functie Wat wij vragen Minimaal hbo-werk- en -

 • denkniveau; Je hebt de nodige plan ervaring en je kan dit ook aantonenJe bent flexibel en onregelmatige diensttijden zijn voor jou geen probleem;
 • Je bent sterk in communiceren, kan snel schakelen en werkt goed onder tijdsdruk Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier