Categorymanager
DPA Professionals
Amsterdam, Netherlands
8 dagen geleden

UWV als je nieuwe werkgever? Durf jij de volgende stap te maken als category manager? Heb je interesse bekijk dan onderstaande functie!

Wat je gaat doen

Als Categorymanager voor het functiegebied HRM, Huisvesting en Facilitair, bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren en mede bepalen van het inkoopbeleid voor het UWV.

U onderhandelt met leveranciers over de inhoud en de prijsstelling van offertes, welke worden uitgebracht binnen bestaande mantelovereenkomsten.

De onderhandeling richt zich met name op de specificatie van de te leveren diensten en producten en op de hoeveelheid af te nemen eenheden (o.

a. uren en verwerkingskracht).

U draagt zorg voor de specificatie van de kwaliteit en legt deze afspraken vast in een Service Level Agreement. De taak van de afdeling Inkoop is meer gericht op het aanbestedingstraject en het contract dat daaruit mogelijk volgt, uw functie is vooral gericht op invulling van die contracten met betrekking tot de inhoud, de kwaliteit en mogelijke aanvullende diensten.

Naast de inhoudelijk taken ben je verantwoordelijk voor de aansturing en coaching van 5 contractmanagers, 5 buyers en 1 analist.

Vanuit inkoop gedreven om operationeel als strategisch een afdeling te leiden, te coachen en naar het gewenste niveau te kunnen tillen.

Bekendheid met categorieplannen en instaat om op strategisch niveau te kunnen schakelen.

Jouw profiel

 • U beschikt over een afgeronde HBO / WO opleiding
 • U beschikt over een goede kennis van ICT technologie
 • U beschikt over relevante ervaring op het gebied van onderhandelen
 • U beschikt over affiniteit met juridisch zaken
 • U beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring
 • Wat je van ons kunt verwachten

  Wij bieden je een leuke uitdagende baan binnen een resultaatgerichte afdeling van UWV en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden op het vakgebied of daarbuiten als de opleiding in lijn is met je ontwikkeling.

  Het salaris dat aan deze functie is verbonden is marktconform.

  Tevens controleren wij bij uw sollicitatie mogelijk uw social media profielen, bijvoorbeeld op linkedin en facebook, door te solliciteren verklaart u zich hiermee akkoord

  Wij verwijzen naar de privacy statement van DPA; https : / / www.dpa.nl / privacy-en-cookiebeleid /

  Je werkomgeving

  UWV (Uitvoeringsinstituut werknemersverzekeringen) zorgt voor de landelijke uitvoering van de werknemersverzekeringen en voor arbeidsmarktdienstverlening.

  De visie van UWV : Mensen zijn op hun best als ze met werk kunnen deelnemen aan de maatschappij. De maatschappij functioneert het best als zoveel mogelijk mensen er met werk aan deelnemen.

  Het is onze missie en maatschappelijke betrokkenheid om, samen met onze partners, verschil te maken voor mensen door werken te bevorderen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier