Medewerker Klant administratie Achmea Zwolle
Randstad
Heerenveen, NL
17 dagen geleden

Medewerker klant administratie (eindejaarswerk)

Heb jij je studie net afgerond en oriënterend op de arbeidsmarkt? Ben jij op zoek naar een tijdelijke functie om je talenten te ontdekken?

Vindt jij het uitdagend om je vast te bijten in tijdelijke projecten? Kom dan werken bij Achmea in Zwolle op de afdeling Verzekerden administratie!

Het einde van 2018 nadert en het word weer tijd om je te verdiepen in je zorgverzekering. Past je huidige zorgverzekering nog wel bij jouw wensen en behoeften?

Wil jij beter verzekerd zijn omdat je volgend jaar je verstandskiezen moet laten trekken? Of misschien heb jij een kinderwens?

Telefonisch of online worden al deze wijzigingen doorgeven aan jou zorgverzekeraar, Zilveren Kruis. Deze verzoeken komen binnen op de verzekerden administratie die juist verwerkt moeten worden.

Jij als administratief medewerker zorgt ervoor dat in- en uitschrijvingen en polis mutaties nauwkeurig verwerkt worden en handel je diverse complexe administratieve werkzaamheden correct af.

Naar wie zijn wij op zoek?

Als jij beschikt over een mbo 4 diploma, propedeuse, hbo diploma of je studeert nog aan het hbo dan is de kans groot dat jij bij Achmea aan de slag kunt! Je kunt snel typen en hebt ervaring met het nauwkeurig verwerken van administratieve gegevens.

Vanwege de drukte op deze afdeling kan het voorkomen dat je iets langer moet doorwerken. Je bent dan ook flexibel.

Wat bieden wij?

 • Een baan voor bij een toonaangevend bedrijf met als standplaats Zwolle (startdatum 29-okt);
 • Een salaris van €12,80 bruto per uur;
 • Je bent voor 32-40 uur per week beschikbaar op maandag t / m vrijdag 8 : 00 uur tot 18 uur
 • Een betaald opleidingstraject van 1 week van 40 uur. Hiermee bereiden we je zo goed mogelijk voor op de werkzaamheden en de vragen die je kunt verwachten;
 • Een officieel erkend en betaald WFT Zorg diploma;
 • Volledige reiskostenvergoeding met het OV. Met de auto € 0,19 per km tot 50 KM.
 • Heb jij interesse? Reageer dan met een gedegen motivatie.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier