Secretaresse | laboratorium voor genoomdiagnostiek
VU medisch centrum
Amsterdam, Netherlands
8 dagen geleden

Wat ga je doen

Het laboratorium ontvangt elke dag tientallen onderzoek aanvragen, met daarbij onderzoeks-monsters (bloed, vruchtwater, beenmerg, DNA, etc.

Als secretaresse ga je de aanvragen ontvangen en administreren. Voor deze registratie wordt gebruik gemaakt van de patiëntenregistratiesystemen Epic en Genesis.

Je geeft daarnaast administratieve ondersteuning aan de medewerkers en stafleden van het laboratorium met betrekking tot e-

mailafhandeling, scannen, beantwoorden telefoon en agendabeheer.

Wat we van je verwachten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een enthousiaste medisch secretaresse met een relevante administratieve opleiding.

Je moet zeer nauwkeurig kunnen werken en stressbestendig zijn. Het is belangrijk dat je flexibel bent, daar het een afwisselende baan met verschillende taken betreft.

Je bent betrouwbaar, ordelijk en kunt zelfstandig werken binnen een team. Je toont initiatief en bent een aanpakker. Ervaring met het registreren van patiënten materiaal is een pre, evenals het werken met Epic, Genesis en Outlook.

In verband met de huidige bezetting van ons secretariaat zullen jouw werkdagen in ieder geval de woensdag en vrijdag gaan betreffen.

Waar ga je werken

Het laboratorium voor genoomdiagnostiek is onderdeel van de afdeling klinische genetica. Dit laboratorium bestaat uit de onderdelen DNA-

en Eiwit diagnostiek (DED) en Chromosoomdiagnostiek (LCH). Hier wordt een breed scala aan genetische technieken uitgevoerd.

Wij zoeken met behulp van DNA-technieken uit of er bij een patiënt sprake is van een erfelijke ziekte. Tevens doen we prenataal en postnataal chromosoomonderzoek naar chromosomale afwijkingen zoals bijvoorbeeld syndroom van Down.

De laatste jaren is het moleculair genetisch onderzoek en het chromosomenonderzoek dankzij technologische vooruitgang naar elkaar toegegroeid.

Dat is goed te zien in ons laboratorium, waar we deze technologische ontwikkelingen zo snel mogelijk willen implementeren in de diagnostiek.

Sinds een aantal jaren wordt op ons laboratorium ook de niet-invasieve prenatale test (NIPT) verricht. Met deze test kan in bloed van een zwangere onderzocht worden of er aanwijzingen zijn voor o.

a. het syndroom van Down bij het ongeboren kind.

Wij zijn een geaccrediteerd laboratorium en je zult daarom ook werken binnen een kwaliteitssysteem (ISO15189).

Wat we je bieden

Salarisschaal 6 : 1947 tot 2721 euro bruto bij een fulltime dienstverband (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Naast een uitstekend basissalaris bieden we onder andere 8,3% eindejaarsuitkering en 8% vakantietoeslag. Voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kijk op .

Een (uitgebreide) screening is onderdeel van de selectieprocedure. Het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is hier onderdeel van.

Klik voor meer informatie over de screeningsprocedure.

Bijzonderheden

Het betreft een contract voor de duur van één jaar, die bij gebleken geschiktheid kan worden verlengd.

Laten we kennismaken

Bel of mail ons gerust! Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met mevrouw D. Akse of mevrouw M. Baert, via 020-

444 83 46. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Brend de Jong, corporate recruiter, via 020-

444 5635. Je kunt uiterlijk tot en met 18 november 2018 solliciteren via de button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier