Office Manager
Bajoli
Breda, Nederland
6 dagen geleden

Welkom bij Personnel Search IT Recruitment, opgericht in 2002, marktleider en één van de meest betrouwbare & professionele tech IT recruitment kantoren van de Benelux.

Onze sterke reputatie van professionaliteit en succes is opgebouwd door een elite team van senior IT recruiters. Wij willen het verschil maken, werken snel, professioneel en denken in oplossingen.

Door elkaar scherp te houden en wederzijds uit te dagen ontstaat een basis voor een duurzame relatie en gedeeld succes. Wij ondersteunen slechts een beperkt aantal opdrachtgevers.

Dit stelt ons in staat om tailormade aandacht en tijd te besteden aan elke opdracht en effectief gebruik te kunnen maken van ons netwerk.

Wij bemiddelen HBO / WO IT specialisten met minimaal 4 jaar werkervaring en recruiten wereldwijd. Wil je werken in een hecht team bij een innovatief, succesvol en dynamisch bedrijf gevestigd in een mooi kantoor te Breda?

Voldoe je daarnaast ook aan onderstaande kenmerken, dan nodigen wij je uit te solliciteren! Personnel Search is een organisatie met jonge dynamische mensen, waar gevoel voor humor en out-

of-the-box denken belangrijke factoren zijn. De werkomgeving is excellent te noemen en moderne middelen worden niet geschuwd in de jacht naar succes.

Regelmatig worden er leuke 'after work' activiteiten georganiseerd, hetgeen key is in onze optiek om succesvol te kunnen zijn.

Toch heerst er binnen Personnel Search een professionele en commerciële werksfeer. De functie Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een ervaren officemanager / PA voor de directie.

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor een breed takenpakket. Je krijgt alle ruimte om mee te denken, acties uit te zetten en deze te bewaken maar ook zeker het nemen van initiatief wordt zeer gewaardeerd.

De ideale kandidaat is een echte sparringpartner, je hebt gevoel voor verhoudingen en je bent de spil van de organisatie.

Een goede officemanager is oplossingsgericht, denkt een aantal stappen vooruit, en is een echte doener . Jij pakt proactief nieuwe taken op, je bent dienstverlenend en prettig in de omgang.

Een aantal van je verantwoordelijkheden :

 • Ondersteuning van de consultants en directie
 • Projectplanning.
 • HR gerelateerde zaken.
 • Onderhouden van contacten met kandidaten en opdrachtgevers.
 • Redigeren van teksten.
 • Complex agendabeheer.
 • Opstellen van offertes en opdrachtbevestigingen.
 • Verwerken van telefoon en e-mail.
 • Alle verdere administratieve werkzaamheden voor oa. de uitvoering van opdrachten.
 • Inkoop en verkoop facturen verwerken. Het zou mooi zijn als je de volgende elementen meebrengt : Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Goed organisatorisch en analytisch inzicht. Perfecte beheersing van de Nederlands taal in woord en geschrift. In hoog tempo accuraat kunnen werken.

  Klant- en servicegericht, zowel intern als extern. Sterk in communicatie. Teamspeler. Ervaring in de zakelijke dienstverlening / werving & selectie is zeker een pre.

  Ervaring van Exact Online is een harde eis. Ervaring in werving en selectie of detacheringsbranche is een pre. Wij zoeken een accurate officemanager die in staat is om met het team te zorgen voor goede secretariële en administratieve ondersteuning van de organisatie.

  Daarbij is van belang dat er optimaal gebruik gemaakt gaat worden van de moderne digitale mogelijkheden. Tot slot ben je flexibel, kritisch en sta je open voor vernieuwing en verbetering.

  Wat bieden wij? Een inspirerende, professionele werkomgeving met volop kansen tegen goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en de gelegenheid om je te ontwikkelen.

  CV en motivatiebrief voorzien van foto naar marc personnelsearch.nl of kim personnelsearch.nl of meer info nodig? 076 - 520 5511 LOCATIE Breda CONTACTPERSOON M.

  Vermeulen T : (076) 5205 511 M : (06) 4632 2914 E : marc personnelsearch.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier