Junior werkplekbeheerder die in deeltijd hbo IT diploma wil behalen in Meppel
YoungCapital
Hoogeveen, Nederland
9 dagen geleden

Wat ga je doen? Wat ga jij doen? Als junior werkplekbeheerder heb jij een breed takenpakket. Jij zorgt ervoor dat alle werkplekken en randapparatuur naar behoren functioneren.

Ook richt jij nieuwe werkplekken in. Daarnaast ben jij medeverantwoordelijk voor het draaiende houden van de netwerkomgeving.

 • Jij onderzoekt het netwerk op functionaliteit, beschikbaarheid en performance. Als jij ruimte ziet voor verbetering, ga jij in overleg met jouw collega'
 • s een oplossing zoeken. Je bent ook onderdeel van de interne servicedesk voor de gehele organisatie. Voor zover mogelijk ga jij storingen zelf loggen, analyseren en oplossen.

  Naast deze taken, ga jij ook leren voor jouw deeltijd hbo-ICT opleiding. Deze opleiding wordt van onze opdrachtgever gefaciliteerd en betaald.

  Je tekent hiervoor een studieovereenkomst. Het is een Windows-minded organisatie met een gevirtualiseerde omgeving door middel van VMware.

  Wie zijn zij? Onze opdrachtgever is een energie & gas-netbeheerder en netwerkbedrijf. Het is qua aantal medewerkers een MKB bedrijf met niet meer dan 200 medewerkers.

  Je komt in een informele organisatie terecht en een klein team van systeembeheerders. Voor de energiesector (en ook onze opdrachtgever) is innovatie erg belangrijk in verband met de veranderdende rol van aardgas.

 • Wat wij bieden : Fulltime baan als junior werkplekbeheerder;Betaalde Hbo ICT deeltijdopleiding ;Doorgroeimogelijkheid tot systeembeheerder;
 • Volledige reiskostenvergoeding;Persoonlijke begeleiding door een coach op niet-vakinhoudelijk vlak; Wat wij vragen : Minimaal een diploma mbo niveau 4;
 • Minimaal 1 jaar werk- of stage-ervaring op een IT servicedesk;Je hebt idealiter ervaring met gevirtualiseerde omgevingen d.

  m.v. VMware;Je bent leergierig, gedreven en wilt jezelf ontwikkelen op vakinhoudelijk en persoonlijk gebied; Heb jij nog vragen op basis van deze vacature?

  Bel me dan gerust onder 06 2093 0897 (Laura Kling, IT Recruitment Consultant). Solliciteren Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen?

  Klik dan op de knop 'Solliciteer direct!' en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier