Sales Business Developer
Bureau Veritas Italia SpA
, , Netherlands
24 dagen geleden

Heb jij affiniteit met techniek en ben jij een consultative seller? Kom dan ons team versterken als :

SALES BUSINESS DEVELOPER

Wij zijn Bureau Veritas - een internationale leider in Testing, Inspection en Certification. Wereldwijd werken we samen met de grootste bedrijven en merken met een team van ruim 75.

000 professionals die als geen ander de brug weten te slaan tussen de techniek en de klant.

Bureau Veritas’ missie is om de wereld een betere en veiligere plek te maken. Om deze missie te voltooien zetten wij onze teams in op het gebied van veiligheid, kwaliteit, milieu en gezondheid.

Wat is jouw rol?

Als Sales Business Developer ben je het eerste aanspreekpunt voor de klant en de interne organisatie op het gebied van inspecties.

Je sluit nieuwe deals en bouwt business uit. In deze rol werk je op uiteenlopende niveaus binnen de organisatie van de klant, je bouwt de relatie op om voor zowel de klant als voor Bureau Veritas de beste deal te sluiten.

Wat komt erbij kijken?

Je bezoekt klanten verspreid door West Nederland en Zuidwest Nederland, onderhandelt over contracten en biedt advies op het gebied van inspecties.

Daarnaast volg je actief onze marketing acties op om leads te genereren, volg je de trends in de markt door middel van social media en publicaties en bezoek je evenementen om je netwerk uit te breiden.

Wie ben jij?

Je houdt van aanpakken, weet een gesprek de juiste kant op te sturen en staat stevig in je schoenen. Daarnaast voldoe je aan de volgende eisen :

 • Je beschikt over een hbo-werk en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als verkoper van technische diensten of als consultant;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal;
 • Je hebt affiniteit met techniek en werktuigbouwkundige installaties.
 • Wat hebben wij te bieden?

  Wij bieden jou de uitdaging om Bureau Veritas te laten groeien en daar zelf in mee te groeien. Daarnaast bieden wij goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en een afwisselende en zelfstandige functie in een dynamische omgeving met veel ruimte voor eigen initiatief.

  Wil je meer informatie voor je solliciteert? Voel je vrij ons te bellen op 088 450 55 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier