Allround medewerker EFC bij Jumbo - Parttime
Jumbo Raalte
Almelo, Nederland
11 dagen geleden

Je bent verantwoordelijk voor de online bestellingen van de klanten van Jumbo in hééééééééél Nederland. Randstad is voor Jumbo Online Raalte op zoek naar Allround medewerkers EFC (E-

Fulfilment Centre). Iets voor jou? Solliciteer nu! Werklocatie : Raalte Wat zijn je werkzaamheden? Het Jumbo Online magazijn is een magazijnwinkel vol met schappen waar alle boodschappen (producten) in-

en opstaan. Je houdt van coördineren én bent in staat om te assisteren. Je kunt een inspiratiebron zijn voor de een en tegelijkertijd de ander ondersteunen.

Je bent de zoals de functie al aangeeft erg allround en je bent gewend om de spin in het web te zijn, de regelneef / nicht van je vriendengroep, omdat je alles graag onder controle wil hebben.

Of het nu de nieuwe producten zijn die binnenkomen of het uitvoeren van voorraadtellingen en daarnaast nog meewerken in het proces, daar waar je ziet waar het kan stagneren ben je er.

 • Een hele verantwoordelijkheid, maar je bent niet alleen!! Met een enthousiast team van medecollega’s streeft je met elkaar ervoor om elke dag een beetje beter te zijn dan gisteren.
 • Algemeen JUMBO, een grote supermarktketen in Nederland, heeft ruim 600 winkels verspreid over het hele land. De tak E-commerce is ontwikkeld om het de klanten nog gemakkelijker te maken om bij Jumbo boodschappen te doen.

  Vanachter hun computer, laptop, IPad en smartphone kunnen de klanten hun boodschappen bestellen, daarna ophalen bij een van de Pick Up Points of laten thuisbezorgen.

  Het E- Fulfilment Center wordt net als de winkels dagelijks bevoorraad vanuit de nationale en regionale distributiecentra-

  Sites. Waar zijn wij naar op zoek? Ben jij; parttime beschikbaar in twee ploegen beschikbaar (de werktijden zijn van 05 : 00 -

  13 : 00 uur en middag van 14 : 00 - 22 : 00 uur) hoog verantwoordelijkheidsgevoel in bezit van een goede conditie administratief vaardig Ben je die topper die zich voor een langere tijd wil binden aan een uitdagende baan?

  Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier