Recruitment Consultant
Captiva
Leiden, NL
2 dagen geleden

Vacature Recruitment ConsultantHeb jij werkervaring als Recruiter, Recruitment Consultant, Headhunter of Werving & Selectie Consultant en mis je iets in je huidige functie of bij je huidige werkgever?

Heb je de behoefte om je vleugels uit te slaan, meer vrijheid en individuele verantwoordelijkheid te krijgen? Wil je onderdeel uitmaken van een compact team met groeiambities?

Bij onze opdrachtgever vindt je de sfeer van een startup, de voordelen van een succesvol bureau met volle opdrachtenportefeuille en een uitstekend beloningenpakket!

Als Recruitment consultant ben je er voor de kandidaten en potentiële kandidaten van onze opdrachtgever. Schaarse professionals willen liever met jou sparren over carrièremogelijkheden dan met de onpersoonlijke massa van recruiters, vacaturesites en netwerken die actief zijn in de 'War For Talent'.

Je wilt namens onze opdrachtgever voor iedere kandidaat het verschil maken en ervoor zorgen dat hij / zij de baan, project of opdracht krijgt waar diegene zich het meest thuis voelt.

Om dit mogelijk te maken, houd je het graag persoonlijk en verdiep jij je in wie de kandidaat is. Zo breng je op een overtuigende en consultatieve wijze onze vacatures en opdrachten onder de aandacht.

Waardevolle contactmomenten met kandidaten en potentiële kandidaten staan hierin centraal. Wat heeft toegevoegde waarde voor kandidaten?

Een onderscheidende, persoonlijke en toegespitste benadering die écht aansluit. Je maakt daarbij gebruik van de modernste technieken en tools, plus een ijzersterk netwerk.

Jij bent onze ogen en oren in de markt en bent in staat om de echte toppers uit de markt te targeten en te overtuigen van de unieke mogelijkheden die onze opdrachtgevers bieden.

Uitkomsten

Als Recruitment consultant ben je verantwoordelijk voor de volgende resultaten :

 • Market Mapping; het analyseren en onderzoeken van de potentiële kandidaten markt voor een specifieke zoekopdracht of marktgebied
 • Opstellen van functiebeschrijvingen en adverteren via diverse kanalen; onze website, LinkedIn en relevante job boards
 • Benaderen van potentiële en bestaande kandidaten
 • Telefonisch interviewen en overtuigen van geïnteresseerde kandidaten
 • Face-to-face interviewen van telefonisch gescreende kandidaten
 • Vastleggen van contactmomenten in ons recruitment systeem
 • Genereren van leads en verwijzingen
 • Als Recruitment consultant ben je gewend om te gaan met tegenwerpingen en bent overtuigend op basis van een grondige needs analysis’ bij al je gesprekken (’consultative selling’).

  Je bent in staat te challengen, te onderhandelen en een gunfactor mee te brengen om kandidaten met je aan tafel te krijgen.

  Verder ben je in staat om strak je agenda en tijd te managen en leg je goed je activiteiten en contactmomenten met kandidaten vast.

  Je wordt niet zomaar de meest persoonlijke recruiter van Nederland!

  Je hebt een aantoonbare track record in recruitment van hoogopgeleide professionals. Je hebt een streepje voor als je ervaring hebt in een van de volgende vakgebieden : Audit, Banking & Insurance, Compliance, Finance & Control, IT, Risk Management, Actuariaat, Treasury & Portfolio Management, Change & Project Management, Data Analytics & BI, of Operations.

  Bij onze opdrachtgever ga je onderdeel uitmaken van een ambitieus, jong en dynamisch team waarbij je voor topbedrijven in de sector werkt.

  Wil je verder gaan specialiseren en schakelen met toppartijen in de markt, waarbij kwaliteit écht telt?

  Onze opdrachtgever biedt je een mooie werkplek in een modern ingericht bedrijfsverzamelgebouw in het hart van de Randstad (Leiden).

  Zij zijn daardoor goed bereikbaar via het OV en vlakbij de afslag A-4. Verder krijg je de ruimte en vrijheid om jezelf maximaal te ontwikkelen en hét aanspreekpunt te worden voor kandidaten in jouw marktspecialisme. Daarnaast bieden zij :

 • Een goed basissalaris aangevuld met een stimulerende bonusregeling.
 • OV-kaart met vrij reizen door heel Nederland.
 • Telefoon.
 • Ruimte voor zowel vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling, met persoonlijke coaching en begeleiding van een ervaren Consultant.
 • Ook leren ze je de fijne kneepjes met zelfontwikkelde workshops en training sessies.

 • Een mooi bedrijfsrestaurant met afwisselend menu, en in de zomer een terras.
 • De allerbeste koffie (zij hebben een échte Jura!) en natuurlijk thee, cup-a-soup etc. Iedere vrijdag hebben zij een snack-lunch met het team.
 • Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier