Magazijnmedewerker in Linne
Tempo-Team
Linne, NL
9 dagen geleden

Wij hebben een mooie baan als logistiek medewerker in Linne in de aanbieding!

Wil jij werken in een familiebedrijf in de wereld van dranken, die staat voor persoonlijke aandacht en flexibiliteit? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker in Linne ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor reilen en zeilen binnen het centrale magazijn.

Denk hierbij aan het laden & lossen en vervolgens inruimen van de verschillende goederen. Vervolgens ga je aan de slag met het verzendklaar maken van de bestellingen (handscanner / voice-

picking). Ook moeten de retourzendingen behandeld worden en weer op de juiste plek in het magazijn geplaatst worden.

Dit krijg je van ons!

 • Salaris aan de hand van de cao Drankenindustrie, op basis van ervaring / leeftijd.
 • Structurele functie voor 38 uur per week.
 • Werk in dagdiensten, van maandag t / m vrijdag.
 • Werken in een hecht team in een informele werkomgeving.
 • Wie ben jij?

 • Je hebt reeds werkervaring opgedaan met bovenstaande werkzaamheden.
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent in het bezit van een geldig hef / reachtruck certificaat? Dit is een enorme pré!
 • Je gaat graag op korte termijn aan de slag.
 • Lijkt het jou een mooie uitdaging om als logistiek medewerker in Linne de slag te gaan?

  Solliciteer vandaag nog en dan neem ik telefonisch contact met jou op!

  Heb je zelf vragen? Neem dan contact op met mij via 0475333649, of mail je CV naar Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Tempo-Team : een HR-dienstverlener met visie Tempo-Team is een brede HR-dienstverlener, met hart voor uw organisatie. Onze dienstverlening is het middel en onze mensen zijn de sleutel tot uw succes.

  Wij zijn de tweede arbeidsbemiddelaar van Nederland en voelen ons sterk betrokken bij zowel onze klanten, flexwerkers en eigen mensen als bij de wereld waarin wij ons werk doen.

  Tempo-Team speelt in op veranderende arbeidsmarkt Het speelveld waarin Tempo-Team actief is in Nederland, verandert de komende decennia sterk.

  Demografische verschuivingen, felle concurrentie en technologische vooruitgang leiden tot continue aanpassingen op de arbeidsmarkt.

  Allemaal factoren die vereisen dat organisaties veerkrachtig zijn en continu kunnen meebewegen met veranderingen. En daardoor behoefte hebben aan flexibiliteit en een effectieve inzet van goed gekwalificeerde mensen.

  Ons doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers We zijn ervan overtuigd dat Tempo-Team de komende jaren een nog belangrijkere rol gaat spelen bij het vinden van flexibiliteitversterkende HR-

  oplossingen. Wij hebben namelijk maar één doel : bijdragen aan het succes van úw organisatie en medewerkers. Onze mensen -

  een Tempo-Teamer herken je uit duizenden - maken daarin het verschil. Zij zijn het die deze doelstelling dagelijks waarmaken in de praktijk.

  Daarin zijn ze betrokken, inventief en daadkrachtig. Zíj vormen de basis van ons succes dat nu al dik vijfenveertig jaar duurt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier