Marketing- en Communicatiemedewerker
Tilburg University
Tilburg, Netherlands
7 dagen geleden

Functie

Taakgebieden van de afdeling Marketing & Recruitment (M&R) zijn op hoofdlijnen het ontwikkelen en uitvoeren van marketingplannen voor de bachelor-

en masteropleidingen van de universiteit, het onderhouden van (internationale) schoolcontacten, het werven van studenten en het verrichten van marktonderzoek en analyses over ontwikkelingen in het Hoger Onderwijs.

Op de afdeling worden tal van (online) wervingsactiviteiten georganiseerd, waarbij het persoonlijk contact met de studiekiezer centraal staat.

De afdeling Marketing & Recruitment is op zoek naar een nieuwe collega die de (nationale en) internationale werving voor Tilburg School of Humanities and Digital Sciences (TSHD) verzorgt.

Verantwoordelijkheden en taken

 • Het mede opstellen, (doen) uitvoeren en bewaken van het (inter)nationale marketing- en wervingsplan voor de opleidingen van TSHD.
 • Het mede analyseren van de (inter)nationale markt en marktontwikkelingen voor de opleidingen inclusief het maken van concurrentieanalyses.
 • Het in samenwerking met de marktonderzoeker in het team uitvoeren van marktonderzoek en effectmetingen teneinde de resultaten van de marketingactiviteiten te meten.
 • Het op de juiste wijze (doen) representeren van de cluster van opleidingen op de websites van Tilburg University, waarbij webredactie tot de activiteiten behoort.
 • Een bijdrage leveren aan de organisatie van Open Dagen, proefstudeerdagen en andere evenementen.
 • Het in contact komen en in contact blijven met studiekiezers (door middel van leadsopvolging : nieuwsbrieven, e-mail, skypesessies e.d.)
 • Je werkt nauw samen met de vice-decaan onderwijs, de onderwijsdirecteur en medewerkers van departementen en het onderwijsbureau en met de collega’s uit het team Marketing & Recruitment, in het bijzonder met degenen die belast zijn met de werving voor de internationale bachelor en masteropleidingen.

  Profiel

  Je hebt een opleiding op tenminste HBO-niveau op het gebied van marketing en / of communicatie. Marketingdiploma’s zoals NIMA-

  A en B strekken tot voordeel. Je hebt enkele jaren werkervaring op het gebied van opleidingsmarketing in het (hoger) onderwijs, bij voorkeur met betrekking tot de internationale (bachelor)werving.

  Je onderkent het belang van marktonderzoek en weet welke bijdrage marktonderzoek kan leveren aan de marketing van opleidingen.

  Het is voor jou geen probleem om te reizen in binnen- en buitenland. Je beschikt over een goed ontwikkeld analytisch vermogen, maar houdt in de planvorming oog voor de praktische uitvoerbaarheid.

  Je bent resultaatgericht (ook gericht op commerciële targets) en weet anderen mee te krijgen in het bereiken van die resultaten.

  Je bent flexibel en kunt goed samenwerken. Je houdt oog voor een prettige werksfeer, terwijl je anderen durft aan te spreken op gemaakte werkafspraken.

  Je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is zeer goed, zowel in het Nederlands als in het Engels. Je beschikt over uitstekende presentatievaardigheden (zowel in het Engels als het Nederlands) en netwerkvaardigheden.

  Onze organisatie is erg dynamisch en op korte termijn willen de structuur van ons M&R team nog specialistischer gaan inrichten.

  We zoeken daarom een collega met affiniteit op het gebied van content marketing die later heel specialistisch ingezet kan worden.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier