Production Specialist
Merck Sharp & Dohme Corp.
Boxmeer, NB, NL
21 dagen geleden

Production Specialist

 • Wacht even alstublieft...
 • Solliciteer

  Voer uw e-mailadres in om te solliciteren Requisition ID : QUA007089

  De afdeling

  MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en farmaceutische specialiteiten voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en vis.

  Op de site Boxmeer produceert het Integrated Process Team Live (IPT Live), virale levende vaccins (antigenen & eindprodukten) volgens strikte GMP-

  normen. Onder deze IPT vallen de volgende afdelingen : Tissue Culture Boxmeer, Sphereon, Central Filling & Freeze Drying en de ondersteunende activiteiten Planning, Maintenance & Reliability en Improvement.

  Het improvement team bestaat uit 11 professionals op gebied van produktie, Quality en Improvement die de overige afdelingen op de betreffende gebieden ondersteunen.

  De functie

  In deze functie ben je ervoor verantwoordelijk dat het productieproces binnen de IPT Live verloopt volgens de geldende GMP procedures en richtlijnen.

  Je bent verantwoordelijk voor het identificeren, initiëren, analyseren en begeleiden van verbeteringen op het gebied van de produktie processen en de kwaliteitssystemen, dit in samenwerking met Produktie, Quality en externe partijen.

  Daarnaast horen de volgende taken tot de verantwoordelijkheden :

 • Je bent de Subject Matter Expert op het gebied van product kwaliteit en je adviseert de Qualified Person over de gevolgen van veranderingen en afwijkingen in het productieproces op de productkwaliteit;
 • Je neemt de leiding in bredere functionele onderzoeken binnen de IPT;
 • Opstellen en ontwikkelen van procedures en evalueren van externe richtlijnen. Beoordelen van (incidentele) afwijkingen hierop en goedkeuren van GMP gerelateerde documenten;
 • Ondersteunt de IPT op het gebied van GMP inspecties;
 • Analyseren en monitoren van verschillende datastromen en op basis hiervan aanleveren van verschillende raportages;
 • Projectmanagement van site brede projecten en produkt transfers van een naar de IPT;
 • Mogelijke rol : SSO (Sub System Owner) van één van de kwaliteitssystemen.
 • De kandidaat

 • Afgeronde HBO / WO opleiding in een life sciences richting;
 • Ervaring in een GMP / Kwaliteits gerelateerde functie;
 • Ervaring met het analyseren en oplossen van complexe problemen binnen een productiegerelateerde omgeving;
 • Gecertificeerd Lean Six Sigma Green Belt of aantoonbare ervaring met continu verbeteren op een gestructureerde manier.
 • Overtuigend, resultaatgericht, initiatiefrijk en een echte team player;
 • Projectmanagementvaardigheden waaronder teamleiderschap en besluitvaardigheid;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels, zowel in woord als schrift.
 • Over MSD

  Het MSD van vandaag is wereldleider op het gebied van gezondheidszorg en werkt mee aan een gezonde wereld. Met onze geneesmiddelen, vaccins, biologische therapieën en ondersteunende diensten bieden we innovatieve behandelingen voor een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

  We zijn actief betrokken bij een betere toegang tot de gezondheidszorg. Dat doen we met uitgebreid beleid, programma’s en samenwerkingsverbanden.

  Bij MSD in Nederland werken ongeveer 4500 medewerkers op drie verschillende hoofdlocaties.

  Voor meer informatie ga naar msd.nl / werkenbijmsd /

  MSD Animal Health ontwikkelt en produceert vaccins en farmaceutische specialiteiten voor landbouwhuisdieren, gezelschapsdieren en vis.

  We hebben kantoren in meer dan 50 landen, verkopen onze producten in meer dan 140 markten en opereren een netwerk van productielocaties en R&D faciliteiten in de hele wereld.

  Binnen MSD Animal Health zijn we altijd op zoek naar innovatieve talenten die zich richten op voortdurende verbetering van onze producten en de manier waarop we werken.

  We zijn op zoek naar nieuwe collega's die ondernemend en resultaatgericht zijn. Niet alleen de resultaat telt; de manier waarop je deze resultaat behaalt is van cruciaal belang om succesvol te zijn binnen MSD Animal Health.

  MSD Animal Health loopt voorop in diergeneesmiddelen.

  Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van ons bedrijf. We tonen onze toewijding aan onze medewerkers door onder andere het aanbieden van een concurrerend arbeidsvoorwaardenpakket.

  Onze voorwaarden bieden ondersteuning aan de verschillende doelen, behoeften en levensstijlen van onze medewerkers én degene die hen het meest dierbaar zijn.

  MSD als werkgever

  Keer op keer nieuwe uitdagingen aangaan, dat is wel iets wat je leuk moet vinden als je bij MSD aan de slag wilt. Want continu verbeteren is een van onze drijfveren.

  Dat geldt zowel voor werkprocessen als voor medewerkers. Gedrevenheid, teamwork en eigen initiatief zijn van groot belang.

  Bij MSD kun je je op allerlei manieren ontwikkelen. In de diepte, door je te specialiseren in je vak. Maar ook door jezelf te verbreden en door te groeien naar een leidinggevende functie.

  Internationaal of juist heel lokaal, er zijn talloze andere mogelijkheden om stappen te zetten in je loopbaan, te rouleren in functies of te groeien in je functie.

  Werken bij MSD is werken in een dynamische high tech omgeving van internationale allure, die toch sterk lokaal geworteld is in Oss, Haarlem, Boxmeer en De Bilt.

  Informatie

  Voor nadere informatie omtrent deze functie kun je contact opnemen met Maurice Schaekens, Improvement Lead IPT Live, via 06-25232902

  Solliciteren

  Als je interesse hebt in deze interessante rol nodigen we je van harte uit om online te solliciteren door middel van het indienen van je CV en motivatiebrief.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier