Operator
Randstad
Eerbeek, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Wil jij de kans krijgen om het operator vak je eigen te maken? Dan is deze vacature passend voor jou! Voor dit bedrijf ben ik opzoek naar iemand die goede affiniteit heeft met de techniek en die dit in de praktijk wil toepassen.

Het bedrijf

Het bedrijf maakt karton en doet dit vanaf het begin tot eind. Dus van boomstam tot aan gesneden karton. Een gaaf proces waar erg veel bij komt kijken.

In deze functie van operator zal jij verantwoordelijk worden voor het juist opwikkelen van het karton. Dit zodat het nadat het gemaakt is, juist bewerkt kan worden.

Wat ga jij doen

Jij zorgt er als wikkelaar voor dat het karton juist gewikkeld wordt nadat het geproduceerd is. Daarnaast heb je ook de verantwoordelijkheid over het transporteren naar de juiste afdeling binnen het bedrijf.

Een zeer uitdagende functie. Wat daarnaast ook komt kijken is jouw doorontwikkeling! Zo wil het bedrijf in jouw gaan investeren doormiddel van opleiden.

Kortom : opwikkelen, ontwikkelen en door ontwikkelen

Wat betekend dit voor jou?

Je komt te werken in een 5 ploegendienst

Het bedrijf kent een collegiale werksfeer

Goed salaris met daarnaast een ploegentoeslag van 27,5%

Reiskosten vergoeding.

En de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen!

Ben jij enthousiast over deze vacature en kom je er graag voor in aanmerking? Reageer dan door te solliciteren via de button.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Functie-eisen :

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier