Support Engineer
CAD2M
Doetinchem, NL
1 dag geleden

De functie :

In deze gevarieerde binnendienstfunctie ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen van de klant. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen, registeren en opvolgen van de behoeften van de gebruiker.

Door jouw inhoudelijke en technische knowhow ben je in staat de klant snel te helpen, zodat ze verder kunnen met hun eigen proces.

Je bent door je servicegerichtheid de rots in de branding en gaat graag de uitdaging aan om in belang voor beide partijen de klant op de meest optimale wijze te helpen.

Je wordt hierbij intern ondersteund en werkt nauw samen met je collega's op kantoor, waarbij je trots bent op de hoge klanttevredenheid.

Je bent :

 • erg servicegericht en sociaal ingesteld.
 • geduldig, hebt een luisterend oor en bent analytisch ingesteld.
 • iemand met een enorme passie voor techniek
 • iemand met wellicht al ervaring als CAD, CAM of PDM support vraagstukken
 • of ervaring met 3D engineering.

 • iemand met HBO werk- en denkniveau, met een flinke technische basis
 • klantgericht, een communicatieve teamspeler die durft te vragen
 • woonachtig op een bereisbare afstand van Doetinchem
 • CAD2M biedt :

  CAD2M investeert veel in haar medewerkers. Na een zeer gedegen inwerkprogramma waarbij je uitgebreide producttrainingen krijgt wordt je deel van het enthousiaste team.

  CAD2M staat bekend om haar no-nonsenscultuur en korte communicatielijnen, waar vooral een informele en enthousiaste werksfeer heerst.

  De arbeidsvoorwaarden zijn bovengemiddeld en door de ambitieuze groeidoelstellingen voor de komende jaren zijn er prima doorgroeimogelijkheden.

  De procedure :

  Wij hebben "Wijkamp Werkt" ingeschakeld voor begeleiding van deze procedure. Je kunt solliciteren via www.wijkampwerkt.nl.

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Edward Wijkamp. Je kunt Edward bereiken op 06- 103 39 651 (ook buiten kantoortijden) of per mail : edward wijkampwerkt.nl.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier