Kwaliteitsreviewer
MAZARS
Rotterdam, NL
13 dagen geleden

Haal jij, net als wij, energie uit complexe vraagstukken in een maatschappelijk relevante omgeving? En ben je al meerdere jaren werkzaam geweest binnen de accountancy?

Dan is de functie van gespecialiseerd kwaliteitsreviewer in Rotterdam op jouw lijf geschreven

Evenals toezichthouders in controledossiers kijken en beoordelen waar het goed gaat, waar het beter moet of waar het mis gaat?

Als gespecialiseerd kwaliteitsreviewer help je de controleteams te coachen bij de uitvoering van controleopdrachten en zo een belangrijke bijdrage te leveren aan de kwaliteitsverbetering binnen onze lerende en kwaliteitsgerichte organisatie.

De rapporten van de AFM over de controlekwaliteit grijpen je aan en de controlestandaarden hebben weinig geheimen meer voor je.

Je beschikt over een professioneel kritische mindset waarbij kwaliteit op nummer 1 staat en laat je niet beïnvloeden door hiërarchische relaties of tijdsdruk.

Dit vraagt verder om goede communicatieve en sociale vaardigheden alsmede een goed inlevingsvermogen in je collega’s en stakeholders.

Hoe zien je werkzaamheden eruit?

 • Je coacht teams om hen te helpen om aan de kwaliteitsnorm te voldoen.
 • Je voert tussentijdse toetsingen zoals opdrachtgerichte kwaliteitsbeoordelingen, onafhankelijkheidsreviews, thema-onderzoeken en toetsingen achteraf uit.
 • Je doet voorstellen voor kwaliteitsbevorderende maatregelen.
 • Je deelt best practices via o.a. memo’s en / of cursussen.
 • Als deze rol jou aanspreekt en uitgedaagd wordt door alle complexe vraagstukken in een maatschappelijk relevante omgeving, dan is de functie van gespecialiseerd kwaliteitsreviewer jou op het lijf geschreven.

  Wat bieden wij?

  Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal een goede werksfeer met betrokken collega’s.

  Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Als jij onze organisatie komt versterken wordt je gekoppeld aan een persoonlijke mentor die jou begeleidt en coacht waardoor jij jouw toekomst in goede banen kan leiden.

  Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan.

  Op deze manier blijf je werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

  Verder bieden wij :

 • Marktconform salaris
 • Goede coaching & begeleiding
 • Goede werk-privébalans
 • Uitstekende opleidingsmogelijkheden
 • Premievrij pensioen
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier