Project engineer
continu
Wijchen, NL
7 dagen geleden

Project engineer

In deze functie ga je aan de slag met het mechanisch ontwerpen van installaties. Dit kunnen zowel nieuwe installaties zijn als bestaande installaties welke moeten worden verbeterd.

Laatstgenoemde projecten worden uitgevoerd om het mechanisch ontwerp te optimaliseren of aan te passen aan gewijzigde condities.

Afhankelijk van de complexiteit van de installatie zul je zelfstandig of in een projectteam werken. Bij nieuwe projecten kan het voorkomen dat je klanten bezoekt om ter plekke onderdelen op te meten en de benodigde gegevens te verzamelen.

In de rol van project engineer hoef je jezelf nooit te vervelen. Je krijgt namelijk een breed en divers takenpakket, begeleid de R&D engineers in hun werkzaamheden en mag je hersens laten kraken over de meest uitdagende projecten.

Wanneer je niet alleen technisch en communicatief, maar ook commercieel sterk bent kun je binnen twee tot vier jaar doorgroeien naar een rol als project manager.

 • Aantoonbaar HTS-niveau, bij voorkeur verkregen door een afgeronde opleiding
 • Minimaal vier jaar werkervaring als mechanical engineer
 • Goede beheersing van 3D CAD-software (bijvoorbeeld Inventor)
 • Naast Nederlands, goed Engels sprekend en schrijvend
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Onze opdrachtgever ontwerpt en produceert klantspecifieke installaties voor de grovere machinebouw en procesindustrie. Installaties waarmee het al decennia lang een wereldwijde reputatie heeft op topniveau.

  De activiteiten doorlopen alle fasen vanaf de pre-engineering tot en met de field service. Aangezien het bedrijf een eigen werkplaats heeft kun je jouw ontwerpen en oplossingen hier werkelijkheid zien worden.

  De werksfeer is informeel en collegiaal en wordt gekenmerkt door resultaatgerichtheid, professionaliteit en flexibiliteit.

  Daarnaast valt deze werkgever op door haar moderne blik op werkgeverschap. Het volgen van opleidingen en cursussen wordt gestimuleerd en hierbij worden niet enkel de studiekosten, maar ook de studie-

  uren vergoed. Voor bepaalde posities behoort een vierdaagse werkweek ook tot de mogelijkheden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier