Werver Collectanten ZZP'er
Goede Doelen Promotie C.V.
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant, nl
4 dagen geleden
source : Jobbird

4.000 euro verdienen per maand? Wordt Collectanten werver!

Wij zoeken nieuwe wervers die voor bijvoorbeeld het Reumafonds, Hartstichting of het Rode Kruis collectanten gaan werven.

Hoe gaat dat in zijn werk? U gaat in bijvoorbeeld Utrecht of Den Bosch, in een van tevoren door ons opgegeven wijk of straten, langs de deuren met de vraag of men collectant wil worden.

Een collectant gaat in de desbetreffende collecteweek met de collectebus rond om geld in te zamelen. Uw taak is het om deze vrijwilligers te werven.

Is dit commercieel werven? Nee, zeker niet. U gaat niet langs de deuren om geld te vragen voor het goede doel. Maar u vraagt of men 1x per jaar tijd heeft om met de collectebus rond te gaan.

U vraagt dus eigenlijk alleen maar om de inzet van vrije tijd. En dat voor 2,5 uur per jaar. Dat moet toch niet zo moeilijk zijn.

Wat vragen we van u?

 • Enthousiaste inzet voor werven van collectanten
 • Sociale aanleg om praatje aan de deur te maken
 • Doorzettingsvermogen
 • Uitstekende verdiensten :

 • In een maand verdient u ca. 4.000 euro!
 • Van ons ontvangt u de straten, wijken c.q. postcodes waar u moet gaan werven in een bepaalde plaats. Wij zorgen voor inschrijfformulieren en een gespreksleidraad.

  Stichting Goede Doelen Promotie is gespecialiseerd in het ondersteunen van goede doelen organisaties. En specifiek in het werven van collectanten.

  Bent u geïnteresseerd, ga dan naar www.goededoelenpromotie.nl

  Of mail naar Klik op de solliciteer-button om te solliciteren

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier