Belastingadviseur
Vinken Recruitment
Someren, NL
1 dag geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een MKB-portefeuille zoekt Vinken Recruitment een belastingadviseur met 3 tot 6 jaar ervaring ter ondersteuning van een senior belastingadviseur.

Voor een kleiner regionaal kantoor zijn wij op zoek naar een belastingadviseur met ervaring. Het kantoor heeft een aantal pijlers, waarvan belastingadvies er één is.

Het kantoor is zeer sterk geautomatiseerd en het gehele proces verloopt digitaal. Vanuit het SRA hebben zij terug gekregen dat zij voorop lopen in verhouding tot andere kantoren van vergelijkbare en grotere omvang.

Dat betekent voor nieuwe medewerkers dat zij het eerste jaar ook tijd nodig hebben om alle gekoppelde programma's optimaal te kunnen gebruiken, maar dat zij vervolgens heel efficiënt hun werkzaamheden kunnen doen voor de klant.

De organisatiestructuur is plat en transparant en de cultuur is informeel en nuchter. De medewerkers zitten verdeeld over 2 kamers, dus je werkt met al je collega's nauw samen.

Iedereen wordt betrokken in de ontwikkeling van het kantoor en mag input leveren. De eigenaar vindt het belangrijk dat er draagvlak is vanuit alle collega's.

Omdat zijn portefeuille steeds verder groeit, is hij op zoek naar een belastingadviseur die de senior belastingadviseur kan ondersteunen.

Als belastingadviseur werk je direct samen met een senior belastingadviseur. Je stelt fiscale aangiften op, je reviewt de aangiften die opgesteld zijn door je collega's en je stelt financiële planningen op.

Je verzorgt fiscale advieswerkzaamheden voor je klanten en bespreekt adviezen met hen. Je mag gaan bijdragen aan de uitbreiding van de fiscale praktijk en werkt hiervoor heel nauw samen met je collega's van accountancy, salarisadministratie en juridisch advies.

Er vindt een vaktechnisch overleg plaats, waarbij je input levert over de actuele fiscale wet- en regelgeving, zodat je collega's op de hoogte blijven.

Je hebt een afgeronde HBO / WO-opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en tussen de 3 en 6 jaar ervaring als fiscalist.

Je wil graag een brede functie als adviseur waarbij je rechtstreeks met de eindverantwoordelijke samenwerkt. Je wilt jezelf blijven ontwikkelen, zowel vaktechnisch als persoonlijk, en wilt verder groeien naar zelfstandig adviseur.

Je bent inhoudelijk goed op de hoogte, je werkt heel klantgericht door helder te communiceren en proactief te adviseren.

 • Salaris tussen de € 2.700,00 en € 3.500,00 bruto per maand
 • 29 vakantiedagen
 • goede pensioenregeling
 • reiskostenvergoeding
 • vakantiegeld
 • goede balans werk en privé
 • verdiepende cursussen, afhankelijk van je eigen wensen
 • maandelijkse evaluatie over je voortgang, je wensen en behoeften
 • Heb je interesse of wil je graag meer informatie over deze vacature, neem dan contact op met Moniek Vinken via telefoonnummer 06 -

  485 22 190, via emailadres moniek vinkenrecruitment.nl of solliciteer direct.

  Functie-eisen :

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier