Beveiligingsmonteur
Regiodienst
Zwolle, Netherlands
6 dagen geleden

Introductie

Voor een elektrotechnisch bedrijf is Regiodienst op zoek naar een beveiligingsmonteur met een MBV diploma. De werkzaamheden bestaan uit het monteren, nalopen, uitvoeren van onderhoud en het oplossen van storingen aan verschillende beveiligingsinstallaties te denken aan inbraak, cctv systemen, toegangscontrole en telecommunicatie.

Heb je ervaring met zwakstroominstallaties, dan zijn we opzoek naar jou!

Organisatie

Het betreft een organisatie dat zich een totaalinstallateur mag noemen en is gevestigd in Zwolle. Het bedrijf bestaat op dit moment uit 23 medewerkers.

De organisatie onderscheid zich door de goede service en de kwaliteit die ze hoog in het vaandel hebben staan. Als totaal installateur richt het bedrijf zich op klimaatinstallaties, loodgieterij, elektrotechniek, meet en regeltechniek en service en onderhoud.

Naast grote projecten binnen de renovatie, bied het bedrijf de mogelijkheid om service en onderhoud te verrichten van bestaande installaties.

Als technicus beveiligingsinstallaties komt u te werken binnen een team van gespecialiseerde monteurs en een groeiende organisatie.

Functie

Als monteur van beveiligingsinstallaties bestaan de werkzaamheden uit het aanleggen van nieuwe installaties, het uitvoeren van onderhoud aan bestaande beveiligingssystemen en het oplossen van storingen.

Daarbij moet je ook denken aan het opnemen van nieuwe klussen, het nalopen van installaties en het uitvoeren van renovaties en aanpassingen bij klanten.

Als beveiligingsmonteur ben je thuis met verschillende systemen en merken. Bij inbraakinstallaties heb je kennis van Galaxy, ATS en Satel.

 • Nedap, Amag, Bluechip, Keyprocessor zijn bekende merken voor je als het gaat om toegangscontrole systemen. Daarnaast heb je Kennis van volgende CCTV systemen : Milestone, Eqaxcvision, Axis, Dahua, Hikvision;
 • Kennis van volgende brandmeldsystemen : Hertek, Notifier, Siemens.

  Functie eisen

  Voor de functie van monteur beveiligingsinstallaties verwachten we het volgende van je :

 • Een afgeronde technische opleiding op MTS of MBO niveau;
 • Je bent in het bezit van je MBV;
 • Ervaring met het monteren, service, uitvoeren van onderhoud en oplossen van storingen aan beveiligingsinstallaties;
 • Je kan goed met druk omgaan, kan goed samenwerken en blijft ten alle tijden klantvriendelijk;
 • Bereid storingsdiensten te draaien;
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van het certificaat onderhoudsdeskundige branmeldinstallaties;
 • Je ben in het bezit van een rijbewijs.
 • Aanbod

  Het bedrijf biedt je een uitdagende baan binnen de beveiligingstechniek. Het team bestaat uit gemotiveerde collega’s, waar je onderling veel contact mee zult hebben.

  Het salaris wordt bepaald aan de hand van de CAO technische installatiebedrijf. Hierbij wordt er gekeken naar je ervaring en diploma’s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier