Verpleegkundigen Obstetrie m/v
Leids Universitair Medisch Centrum
Leiden, Netherlands
18 dagen geleden

De functie

Een van de obstetrie verpleegkundigen vertelt over haar werk bij GeboorteHuis Leiden in het LUMC : Waarom ik bij het GeboorteHuis werk?

Ik kan me geen afdeling met meer afwisseling, uitdaging en dynamiek voorstellen. Je bent bij een bijzondere gebeurtenis in iemands leven.

Bovendien leveren we gespecialiseerde zorg die je nergens anders in Nederland vindt. Voor mijn ontwikkeling is dat super interessant.’

Zoek jij dat als obstetrie verpleegkundige ook? Dan ben je bij ons in GeboorteHuis Leiden aan het juiste adres, want reken maar dat je uitdaging en afwisseling vindt in onze dynamische werkomgeving.

Bij ons ben je werkzaam in een multidisciplinair team, en verleen je zorg aan zwangeren, barenden en kraamvrouwen en hun gezonde of zieke pasgeborene.

Het werk op onze afdeling biedt uitersten : zo kunnen zich zorgsituaties voordoen met blije of verdrietige momenten. In GeboorteHuis Leiden begeleid je niet alleen eerste-

of tweedelijns bevallingen, ook vrouwen met een derdelijns indicatie worden bij ons opgenomen.

Werken bij het LUMC

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing, dat de patiëntenzorg wil verbeteren door internationaal vooraanstaand onderzoek.

We werken daarbij patiëntveilig en gastvrij. Om dit te realiseren zijn artsen, gespecialiseerde zorgverleners, ondersteunend personeel en wetenschappelijke onderzoekers nodig.

GeboorteHuis Leiden is ontstaan vanuit een unieke samenwerking tussen het LUMC, Alrijne Ziekenhuis Leiden en verloskundigen uit de regio.

Wij bieden vrouwen en hun baby's alle mogelijke hulp tijdens de zwangerschap, bevalling en het kraambed. Daarbij werken we nauw samen met de medische discipline en verloskundigen uit de regio.

Vanaf medio juni beschikken we over een splinternieuwe afdeling met 33 geboortekamers, een triageruimte en een behandelkamer.

Partners kunnen blijven slapen en we coachen ouders of verzorgers in de dagelijkse zorg voor hun pasgeborene(n), zodat zij dit zoveel als mogelijk zelf kunnen doen.

Heeft een pasgeborene medium care zorg nodig? Dan blijft de pasgeborene bij de moeder op de kamer. Kortom, gezinsgerichte zorg staat bij ons centraal en blijven we continu verder ontwikkelen.

Het profiel

Wij zijn op zoek naar jou : een enthousiaste obstetrieverpleegkundige met een patiëntgerichte en collegiale instelling! Je doet er alles aan om de allerbeste zorg te bieden.

Je weet van aanpakken en kan goed omgaan met complexe zorgsituaties. Ook als dat betekent dat je dag niet altijd verloopt zoals je gepland had.

Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem. Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan hopen we jouw sollicitatie snel te ontvangen! Let op : wij zoeken meerdere verpleegkundigen voor deze afdeling!

Ons aanbod

Een afwisselende baan in een dienstverband van 20 tot 36 uur per week Als nieuwe medewerker krijg je in eerste instantie een aanstelling voor één jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Het salaris is afhankelijk van je opleiding, ervaring en bedraagt maximaal €3.202,- bruto per maand op fulltime basis (schaal 8a, CAO UMC).

Het LUMC biedt zeer gunstige arbeidsvoorwaarden. Zo heb je recht op 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering, een pensioenregeling bij het ABP en een onregelmatigheidstoeslag.

Daarnaast kun je deelnemen aan de gunstige collectieve ziektekostenverzekering van de Universitair Medische Centra.

Bovendien biedt het LUMC je goede faciliteiten op het gebied van scholing, kinderopvang en loopbaanadvies en kun je gebruik maken van diverse verlofregelingen en andere extra’s.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier