DV62 medewerker logistiek
Intratuin
Deventer, NL
12 uur geleden

Voor onze nieuwe vestiging (opening maart 2019) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven medewerker logistiek .

Voor deze functie op oproepbasis (varierend tussen de 22-38 uur) ben je mede verantwoordelijk voor alle werkzaamheden binnen het magazijn.

 • Dit houdt o.a. in; de ontvangst, controle en administratieve afhandeling van de binnenkomende goederen; verwerken van de binnenkomende goederen naar de afdelingen in de winkel;
 • contactpersoon voor leveranciers, afhandeling van klachten als ook mede verantwoordelijk voor het beheer van het afhaalcentrum.

  Functieprofiel

  De ideale kandidaat heeft een afgeronde logistieke opleiding op (V)MBO niveau; je bent netjes en opgeruimd en hebt enige werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie c.

  q. is bekend met het reilen en zeilen in een magazijn. Je bent klantvriendelijk, flexibel inzetbaar, gemotiveerd en hebt een positieve inzet.

  Enige kennis en ervaring met computer is een must en bent bij voorkeur in het bezit van een heftruck certificaat. Werktijden variëren binnen de winkelopeningstijden maar bent tevens beschikbaar op de koopavond en wisselend inzetbaar op de zaterdag en zondag.

  Heb jij de genoemde capaciteiten en de ambitie om Intratuin nieuw op de kaart te zetten reageer dan snel!

  Wij bieden

  Afwisselend werk in een groeiend bedrijf, waar inzet, motivatie en inventiviteit op prijs wordt gesteld. De honorering en arbeidsvoorwaarden zijn conform de Fashion, Sport en Lifestyle module tuincentra.

  Je reactie (solliciteren kan vanaf juni 2018)

 • Stuur vanaf dat moment een schriftelijke reactie naar Intratuin Deventer b.v. t.a.v. mevrouw A. Bakker, Burg. V.d. Feltzweg 142, 7391 HR te Twello;
 • e-mail adres (bij voorkeur) a.bakker almelo.intratuin.nl of bel voor informatie de afdeling personeelszaken 0546-838661.

  Het heeft geen zin om te reageren indien niet aan het functieprofiel voldaan wordt.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier