Allround Timmerman
AB Midden Nederland
Houten, NL
14 dagen geleden

Voor een modern grondverzetbedrijf in Houten zijn wij op zoek naar een Allround Timmerman. Het bedrijf bestaat al ruim 60 jaar en voorziet in vrijwel elke vraag in grond weg water en utiliteitsbouw.

Ook hebben zij zich gespecialiseerd in de realisatie van geluidsschermen, wijk- en stadsparken, BMX- en skateparken en de herinrichting van woonwagencentra.

Ter uitbreiding van het team, bestaande uit ongeveer 30 man, zijn zij op zoek naar een enthousiaste Allround Timmerman!

Functieeisen

Wij zoeken kandidaten die zich herkennen in onderstaand profiel :

 • Je hebt ervaring met het timmerwerk en liefde voor het vak
 • Je hebt oog voor kwaliteit
 • Je bent flexibel
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
 • Het bezit van VCA is een pre
 • Een voor de functie relevante opleiding in de bouw is een pré
 • Bedrijfsomschrijving

  AB Midden Nederland werkt voor diverse bouw- en infrabedrijven in de regio. Je kunt bijvoorbeeld denken aan woningbouw, betonbouw en infrastructurele projecten.

  Zo zoeken wij o.a. regelmatig timmermannen, bouwopruimers en grondwerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij bieden je een leuke en afwisselende baan bij een leuk bedrijf. Het salaris is afhankelijk van ervaring en volgens CAO.

  Bij wederzijdse tevredenheid is dit een functie voor lange tijd.

  Enthousiast geworden over de vacature? Reageer dan snel! Een korte motivatie bij je sollicitatie wordt erg op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier