Marketing medewerker
Media Markt
Rotterdam, Netherlands
47 dagen geleden

Vacatures

Marketing medewerker (13-32 uur p.w.)

MediaMarkt is, met ruim 1000 winkels in 15 landen, de grootste keten op het gebied van consumentenelektronica in Europa.

In Nederland heeft MediaMarkt een explosieve groei doorgemaakt met inmiddels 49 vestigingen en een webshop. MediaMarkt is een decentraal georganiseerd bedrijf : veel beslissingen worden op lokaal niveau genomen.

Elke vestiging is een zelfstandige onderneming die kan inspelen op lokale trends en omstandigheden.

Taken & verantwoordelijkheden :

Marketingcoördinator

Als Marketing medewerker ben je verantwoordelijk voor het coördineren van zowel landelijke als lokale marketing campagnes in de vestiging Zoetermeer.

Je onderhoudt de contacten zowel intern als extern.

Taken en verantwoordelijkheden :

 • Het coördineren van lokale evenementen;
 • Het beheren van lokale mediaplanning en marketingbudgetten onder verantwoording van de vestigingsdirecteur;
 • Onderhouden van contacten met lokale media;
 • Bestellingen en op voorraad houden van POS materiaal;
 • Creëren van lokale advertenties, folders en persberichten;
 • Analyseren van advertentieresultaten;
 • Bedenken en uitvoeren van winkelbeleving concepten;
 • Beheer lokale social media kanalen.
 • Profiel :

  Je hebt minimaal een HBO opleidingsniveau, bij voorkeur richting Marketing / Communicatie en aangevuld met Nima A. Je beschikt over enkele jaren werkervaring op het gebied van Marketing.

  Daarnaast heb je uitstekende computervaardigheden en goede kennis van het MS Office pakket en internettoepassingen. Tevens ben je een CRM professional en heb je kennis van Adobe Acrobat en Illustrator software.

  De juiste kandidaat beschikt over goede contactuele eigenschappen, is accuraat, pro-actief, creatief en stressbestendig.

  Je hebt een enthousiaste en flexibele werkinstelling en bent gewend onder tijdsdruk te werken. Voorts beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.

  Interesse?

  Wij bieden een leuke baan waar je werkt met jonge gemotiveerde collega's binnen een ambitieuze onderneming. Binnen Media Markt -

  Saturn zijn er korte lijnen, heb je eigen verantwoordelijkheid en veel mogelijkheden tot eigen inbreng. Je hebt te maken met kwalitatief hoogstaande unieke producten en werkt in een zeer internationaal werkveld.

  Er zijn voldoende mogelijkheden voor opleiding en doorgroei. Daarnaast bieden wij een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder : collectieve ziektekostenverzekering, een aantrekkelijke regeling voor personeelskorting, bedrijfsfitness en korting op verzekeringsproducten.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier