Manager Business Development & Research
JobLeads
Veenendaal, Netherlands
3 dagen geleden
source : JobLeads

Een ideale functie voor een kandidaat met leidinggevende ervaring op de ontwikkelingsafdeling van een productiebedrijf in de automotive sector die een grensverleggende rol bij een groeiend bedrijf ambieert! De functie : Als Manager Business Development & Research ben je de drijvende kracht achter de productieontwikkelingen van MAD.

Op basis van afgewogen plannen en veelvuldig contact met klanten en prospect, zorg je voor continuïteit in ontwikkeling en vernieuwing, zodat wij onderscheidende oplossingen leveren die aansluiten bij de behoeften in de markt.

Daarom besteed je ook een deel van je tijd bij (potentiële) klanten.

Je bent bekend met de wet- en regelgeving in de sector en op basis van je deskundigheid zien voertuigfabrikanten en ombouwbedrijven jou graag aan tafel bij hun projecten.

Hierbij kun je makkelijk schakelen met alle stakeholders binnen en buiten de organisatie en weet je hun belangen goed te duiden en daar effectief op in te spelen.

Klantwaarde realiseren door vernieuwende en slimme oplossingen te ontwikkelen is jouw primaire drijfveer.

Je beschikt over een winnaarsmentaliteit, houd van uitdagende doelen en bent de coach die zijn team hierin meekrijgt.

Met jouw ervaring, enthousiasme en doelgerichte aanpak weet je mensen te overtuigen en voor je te winnen.

 • Tot je taken behoren : Het analyseren van markttrend en -behoeften op basis waarvan productontwikkelingsvoorstellen worden gedaan;
 • Het onderhouden van contacten met externe relaties; Het opstellen, beheren en realiseren van het middellange en korte termijnplan voor de afdeling;
 • Het opstellen en bewaken van investerings- en kostenbudgetten; Op motiverende wijze leiding geven aan de afdeling.

 • Wat wordt er van je verwacht : HBO werk- en denkniveau met een technisch achtergrond (Autotechniek of WTB); Minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen de sector;
 • Je beschikt over een actueel netwerk binnen de sector; Je bent bekend met de Europese wet- en regelgeving op het vlak van personenauto’s en lichte bedrijfswagens;
 • Je hebt ervaring met test- en homologatietrajecten; Je hebt ervaring met het opstellen en beheren van plannen en budgetten;
 • Je vindt contact met (potentiële) klanten belangrijk en inspirerend; Je neemt initiatief en bent betrokken, zichtbaar en communicatief vaardig;
 • Jouw stijl kenmerkt zich als coachend en daadkrachtig; Je beheerst de Engelse en Duitse taal in woord en geschrift; Kennis van Creo-software (CAD) is een pré.

 • Wij bieden : Een zeer uitdagen, veeleisende en bepalende rol binnen een groeiend bedrijf in een internationale setting; Een informele, open en collegiale werksfeer;
 • Passende arbeidsvoorwaarden.

  Wie zijn wij : Wij zijn MAD.

  En wij zijn er voor jou, die geen genoegen kan nemen met de standaard.

  Die dat stukje verder wil.

  Laat niets je in de weg staan om te doen wat je wilt.

  Dit is onze missie, onze belofte aan automobilisten en chauffeurs.

  Want fabrikanten van personenauto’s en bedrijfswagens leveren een prima basis, maar soms is dat niet voldoende.

  Dan bieden wij de oplossing, met schroef-en luchtveersystemen die zijn ontworpen voor de meest uiteenlopende toepassingen.

  Of het nu gaat om een auto met caravan, bestelwagen, pick-up, camper, minibus of ambulance.

  In specifieke situaties wordt vaak iets extra’s gevraagd van het veersysteem van een voertuig, zodat comfort, rijeigenschappen en veiligheid ook in die omstandigheden optimaal blijven.

  In Veenendaal zorgen 25 toegewijde medewerkers er dagelijks voor dat we onze belofte waarmaken.

  Daar worden in nauwe samenwerking met voertuigfabrikanten en ombouwbedrijven veersystemen ontwikkeld en geproduceerd die voldoen aan de Europese normen.

  Bovendien zijn onze bedrijfsprocessen ISO-gecertificeerd, waarmee wij garant staan voor de hoogste kwaliteit.

  Al meer dan 40 jaar kiezen internationale klanten en eindgebruikers voor MAD en daar zijn wij trots op! Meer informatie : Van Wieringen Solutions verzorgt de sollicitatieprocedure van MAD.

  Mail je cv en motivatiebrief naar Sollicitaties vanwieringensolutions.nl of bel Patricia van Wieringen via 010-2231534 voor meer informatie.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier