Airport Shuttle Chauffeuse Chauffeur
Kleijer Vervoersdiensten
Veenderweg, NL
67 dagen geleden

Kleijer Taxi is een van de grootste taxibedrijven in Ede en verzorgt alle mogelijke vormen van personenvervoer. Naast zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, straattaxi en zittend ziekenvervoer, heeft Kleijer Taxi een specialisatie in het vervoeren van ouderen en gehandicapten.

Vooral de deskundigheid en klantvriendelijkheid van onze medewerkers dragen bij aan de groei van onze organisatie.

Voor airport ritten die vaak gepland zijn maar ook last minute.

Woonachtig in de directe omgeving van Ede. ( Max 15 km )

Functieprofiel

Als Chauffeur airport vervoer sta je het gehele jaar, op alle momenten van de dag klaar voor onze klanten. Werkdagen kunnen vroeg in de ochtend beginnen en in de late avonduren eindigen.

Bijvoorbeeld wanneer je een passagier naar het vliegveld moet brengen. Je verzorgt airport ritten van A tot Z. Het betreft vaak lange ritten met een internationaal en zakelijk karakter, waarbij de voertaal overwegend Engels is.

Een dienstverlenende, klantvriendelijke beroepshouding is hierbij essentieel. Discretie en flexibiliteit zijn vaardigheden die in deze functie van groot belang zijn.

Wij zijn op zoek naar mensen die minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B en een goede geografische kennis hebben van Nedreland.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig bent.

Functie eisen

Vanaf 1 juli 2004 heeft de minister na overleg met de branche besloten om een verplicht examen voor taxichauffeurs in te voeren.

Klik op de link voor meer info hierover. Lees deze info eerst voordat je een sollicitatieformulier aanvraagt / download.

Bij voorkeur woonachtig in directe omgeving van Ede.

Werken bij Kleijer

Wij bieden een plezierige werkomgeving die volop in beweging is en daarmee voor de nodige uitdagingen kan zorgen. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel.

Wij zijn een succesvolle onderneming waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Solliciteren
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier