Online Marketeer
Prowareness
Delft, NL
6 dagen geleden

Waar je komt te werken

Prowareness is een unieke organisatie, waarbij teamwork en commitment de belangrijkste waarden zijn. Binnen het marketingteam vind je Thiemo, communicatiespecialist, mega Gaga fan, komt uit Den Haag.

Tony, online marketeer, woont samen met zijn vriendin en 2 kindjes. Maxime, marketing stagiair, werkt in een toffe club in Dordrecht.

Tot slot is daar Andrea, marketing manager, die in verwachting is van haar eerste kindje!

Vanwege onze sterke groei, zijn we continu op zoek naar nieuwe collega’s. Het marketingteam bestaat op dit moment uit vier personen : marketing manager, online marketeer, communicatie specialist en stagiaire.

Wij zijn een enthousiast team, met een gemiddelde leeftijd van 29 jaar. Passie en persoonlijke ontwikkeling speelt bij ons een belangrijke rol.

De kracht van ons team zit in diversiteit en het snel schakelen om direct in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en ideeën.

Taken

Wat doe jij eigenlijk voor werk?

Ik zorg ervoor dat nieuwe proposities in de markt worden gezet en bestaande proposities worden verbeterd, door het inzetten van online marketing!

Cool, hoe doe je dat?

Dat is voor elke propositie anders, maar ik zorg dat de basis altijd op orde is. Denk aan Google Adwords en Analytics. De ROI houd ik bij, zodat ik weet waar ik moet bijsturen voor een optimaal resultaat.

Daarnaast is de website geoptimaliseerd en staat deze bovenaan in de zoekresultaten. En, mocht er nog geen website zijn, dan bouw ik die.

Voor nieuwe proposities kom ik vaak met nieuwe ideeën om lekker innovatief bezig te zijn.

Wow, doe je dat alles alleen?

Nee, ik zit in een groeiend marketingteam. Thiemo is communicatie specialist en daar werk ik veel mee samen, om het optimale resultaat uit onze campagnes te halen.

Tony is online marketeer, op dit moment, echter hij gaat per 1 augustus zijn passie achterna en voor zichzelf beginnen. Maxime loopt stage tot begin juli en draagt veel bij aan het gehele team, maar heeft als focus één van onze langst lopende events : Scrum Day Europe.

En, dan is daar nog Andrea, marketing manager, maar die moeten we even missen, want die is met zwangerschapsverlof.

Leuk nieuws voor Andrea, maar wat betekent dat voor jullie?

Dat biedt kansen voor iedereen. Prowareness is een bedrijf waar groeien op persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk is. In de afwezigheid van Andrea vind ik het daarom erg leuk om te laten zien wat ik kan op het gebied van eigenaarschap en verantwoordelijkheid nemen.

Eisen

Oké en stel ik wil jouw functie, wat moet ik dan kunnen of hebben?

Passie voor online marketing! Dat is het allerbelangrijkste. Je moet het leuk vinden om analytisch bezig te zijn, creatief en innovatief bezig te zijn met nieuwe dingen ontdekken en experimenteren.

Daarbij heb ik ongeveer 2 tot 3 jaar ervaring, mijn HBO diploma, maar belangrijker ik heb natuurlijk alle kennis van Google Adwords, Analytics, SEO, SEA, Wordpress en kan ik ook redelijk wat zelf bouwen met HTML code.

Klinkt als mijn droombaan, wat heb jij gedaan om bij Prowareness aan de slag te gaan?

Gebeld dat ik vandaag nog op gesprek wilde komen. Ik wilde de baan zo graag, dat ik niet tussen de stapel sollicitaties terecht wilde komen.

Top, dat wil ik ook! Wie moet ik bellen? Je mag bellen naar .

Je hebt trouwens helemaal nog niet verteld wat Prowareness doet?

Je hebt gelijk Prowareness is marktleider op het gebied van Agile Coaching, Consultancy en trainingen. Met name op het gebied van Agile en Scrum, maar ons werkveld wordt steeds breder.

Klanten van Prowareness zijn onder andere grote banken, verzekeraars en telecombedrijven.

Arbeidsvoorwaarden

Een marktconformsalaris, onbegrensde doorgroeimogelijkheden en onbeperkte vakantiedagen!

Contact

Wil je graag meer weten over deze vacature. Neem dan vrijblijvend contact op met :

Telefoon : 015 24 11 839

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier