Temporary Seasonal Sales Associate, Utrecht - Part Time
MICHAEL KORS
Utrecht
9 dagen geleden

Michael Kors is always interested in hearing from talented, globally-minded individuals with a passion for fashion.

If you enjoy working in a creative, fast-paced environment, then we would love to hear from you!

WORD LID VAN ONS VERKOOPTEAM BIJ MICHAEL KORS

Kom bij ons in dienst en deel in onze successen en help ons onze luxueuze winkel internationaal op de kaart te zetten, en Michael Kors' hoogwaardige jetset lifestyle voor mannen en vrouwen overal ter wereld uit te dragen.

Een van de sterkere punten van ons bedrijf is altijd de passie voor onze medewerkers geweest. Onze mensen vormen het hart van ons merk, individualiteit staat bij ons voorop en bij alles wat we doen streven we naar geluk voor onze medewerkers.

We zijn op zoek naar een Tijdelijke Verkoopmedewerker (m / v) die houdt van de uitdagingen die bij een dynamische organisatie horen, die binnen een team kan samenwerken en daarbij positiviteit, respect en creativiteit meebrengt.

HET BEGIN VAN JOUW REIS...

We zijn nu op zoek naar Tijdelijke Verkoopmedewerkers (m / v). Deze rol zal een spilfunctie binnen ons team vormen. We zoeken dan ook iemand die hard werkt om de klantervaring naar een hoger plan te tillen, en een consistente cultuur helpt creëren binnen een luxueuze en gastvrije omgeving, sales targets haalt, en binnen de operationele en visuele normen werkt.

In onze winkels vind je een breed assortiment aan verkoopproducten inclusief : Elegante confectiekleding en accessoires, variërend van de luxe Michael Kors Collection tot MICHAEL, de vernieuwende kledinglijn van Michael Kors.

De winkels hebben ook de Michael Kors Mens in huis, de snel groeiende collectie herenkleding, met een breed scala aan horloges, sieraden, schoeisel, brillen en parfums.

WAT WE GRAAG VAN JOU ZOUDEN ZIEN

 • Een ervaren verkoopmedewerker die kan multitasken en die zich thuis voelt in een snelle omgeving met een hoge omzet
 • Een resultaat gedreven en enthousiaste teamspeler die graag targets overtreft en anderen inspireert
 • Een charismatische en mensgerichte ambassadeur voor ons merk die vol vertrouwen klanten binnenhaalt en langdurige, oprechte relaties met hen opbouwt
 • Met een passie voor het luxe winkelsegment
 • Een ondernemende geest die communicatief erg sterk is
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier