Principal Solution Architect (Retail)
Groupe CGI inc.
Pays-Bas
53 dagen geleden

Position Description :

Ben jij de Principal Solution Architect (Retail) die bij de klant de behoefte kan vertalen in de juiste oplossingsrichting?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Feed, Food, Retail and Consumer Services (FRCS) is een groeiende en succesvolle unit binnen CGI Nederland met in totaal ongeveer 60 gedreven professionals.

Wereldwijd zijn er van de 68.000 professionals bij CGI circa 4000 dagelijks met Retail bezig.

Wie komt werken bij CGI, gaat deel uitmaken van een hechte community professionals die dedicated met hun vak bezig zijn en elkaar actief opzoeken om zodoende te leren en tezamen producten en services te ontwikkelen voor klanten.

Binnen de unit Feed, Food, Retail and Consumer Services zijn wij verantwoordelijk voor de Retail klanten in Nederland. Onze focusklanten bevinden zich zowel in de food als non-

food markt, en uiteraard ook onder de pure-players. Zo kunnen we jou altijd de meest uitdagende inhoudelijke projecten bieden en kun jij jouw entrepreneur schap (verder) ontwikkelen.

Your future duties and responsibilities :

Wij zoeken voor ons Retail team een ervaren Principal Solution Architect (Retail). Als Solution Architect bij CGI ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op conceptueel en / of technisch niveau uit te werken in één of meerdere architecturen en deze te (laten) realiseren in een werkende oplossing.

Hierbij gebruik je jouw specifieke kennis over relevante architectuurstijlen en frameworks, maar ook van pakketten, integratie en ontwikkelmethoden.

Je bent het inhoudelijk geweten in een team of organisatie en verbindt alle deskundigen omdat je ze begrijpt. Je ziet het als een uitdaging om grote projecten met succes af te ronden.

Ook ben je vanuit je sterke persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten in staat om inhoudelijk een vertrouwelijke adviesrol naar klanten te vervullen.

Je hebt vanzelfsprekend ervaring in een commerciële omgeving en denkt vanuit klantvraag en klantbehoefte richting IT-strategie.

Je bent in staat om een strategische roadmap op te stellen en gaat de dialoog aan met stakeholders om een concreet plan te realiseren.

Daarnaast ben je voortdurend met de klant in gesprek over oplossingen en transformatietrajecten.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Een afgeronde HBO of Academische opleiding, richting ICT of Informatica
 • Minimaal 5 10 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met architectuurmethoden & technieken. Bijvoorbeeld : TOGAF, Archimate
 • Kennis van en ervaring in de Retail markt is een must, ervaring met omnichannel een duidelijke pre
 • Een gepassioneerde senior professional, een vakman in hart en nieren met een duidelijke mening en visie
 • Uitstekende gesprekspartner tot op het hoogste organisatieniveau;
 • Uitstekende communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent duidelijk ondernemend en een doorzetter, en hebt de intrinsieke motivatie om kennis te delen. The extra mile’ doe je by default’.
 • Je bent altijd op zoek naar verbetering en denkt vanuit mogelijkheden. Je motiveert anderen, daagt anderen uit, weet van aanpakken én wat er in de markt speelt.

  Je verbaast je erover dat anderen niet buiten gestelde kaders denken.

  We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier