Solution Architect
Groupe CGI inc.
Amsterdam, Netherlands
7 dagen geleden

Tipo de empleo : Jornada Completa

Descripción de la oferta :

Hou je van complexe uitdagingen in een dynamische omgeving? Ben je proactief en niet bang om uit je comfort zone te treden?

Staat bij jou customer experience centraal? Heb jij Aviation kennis? Zit Lean en agile werken in jouw DNA en je bent bekend met scrum teams?

Dan ben jij onze nieuwe collega!

Voor onze opdrachtgevers binnen de Aviation markt zijn we op zoek naar Solution Architecten.

De wereld wordt steeds intelligenter, waarbij mensen, apparaten en diensten van bedrijven allemaal met elkaar verbonden zijn.

De digitalisering van onze klanten in het luchtvaartdomein is ons werk. CGI helpt luchtvaartmaatschappijen, luchthavens en luchtverkeersleiding succesvol te zijn, in team verband en zelfstandig.

CGI bedenkt en realiseert slimme oplossingen voor bijvoorbeeld de digitale luchthaven, de reis van de passagier en het optimaliseren van het onderhoud van de vloot.

Beveiligingsvraagstukken met Smart Camera’s en state of the art Security Operating Centers voor de Cybercrime zijn oplossingen waardoor de reizen van de klant van onze klanten veilig en comfortabel verlopen.

Spreken deze vraagstukken je aan, dan zit je goed bij de markt unit Aviation van CGI.

Sus futuros deberes y responsabilidades :

Wij zoeken voor ons Aviation Team een ervaren Solution Architect. Als Solution Architect bij CGI ben je in staat om voor onze opdrachtgevers complexe vraagstukken op conceptueel en / of technisch niveau uit te werken in één of meerdere architecturen en deze te (laten) realiseren in een werkende oplossing.

Hierbij gebruik je jouw specifieke kennis over relevante architectuurstijlen en frameworks, maar ook van pakketten, integratie en ontwikkelmethoden.

Je bent het inhoudelijk geweten in een team of organisatie en verbindt alle deskundigen omdat je ze begrijpt. Je ziet het als een uitdaging om grote projecten met succes af te ronden.

Ook ben je vanuit je sterke persoonlijkheid en leiderschapskwaliteiten in staat om inhoudelijk een vertrouwelijke adviesrol naar klanten te vervullen.

Je hebt vanzelfsprekend ervaring in een commerciële omgeving en denkt vanuit klantvraag en klantbehoefte richting IT-strategie.

Je bent in staat om een strategische roadmap op te stellen en gaat de dialoog aan met stakeholders om een concreet plan te realiseren.

Daarnaast ben je voortdurend met de klant in gesprek over oplossingen en transformatietrajecten.

Calificaciones requeridas para tener éxito en este rol :

 • Een afgeronde HBO of Academische opleiding, richting ICT of Informatica
 • Minimaal 5 10 jaar relevante werkervaring
 • Kennis van en ervaring met architectuurmethoden & technieken. Bijvoorbeeld : TOGAF, Archimate
 • Kennis van en ervaring in de Retail markt is een must, ervaring met omnichannel een duidelijke pre
 • Een gepassioneerde senior professional, een vakman in hart en nieren met een duidelijke mening en visie
 • Uitstekende gesprekspartner tot op het hoogste organisatieniveau
 • Uitstekende communicatievaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je bent duidelijk ondernemend, een doorzetter en hebt de intrinsieke motivatie om kennis te delen. The extra mile’ doe je by default’.

  Je bent altijd op zoek naar verbetering en denkt vanuit mogelijkheden. Je motiveert anderen, daagt anderen uit, weet van aanpakken én wat er in de markt speelt.

  Je verbaast je erover dat anderen niet buiten gestelde kaders denken.

  We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Meer informatie over de inhoud van de vacature? Neem contact op met Kirsty van Beek via +310885646894 of kirsty.van.beek cgi.com.

  Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of via recruitment.nl cgi.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

  Qué esperas de nosotros? :

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Has sido referenciado para esta posición?* Si No E-mail del referenciador* Nombre del referenciador Apellido del referenciador Marcando esta casilla, das tu conformidad para contactar al member de CGI que te ha referenciado y confirmar dicha referencia, asi como información adicional.

  Para proceder con una referencia, debes proporcionar dicha authorización. Si no estas deacuerdo, por favor elimina el email del member de CGI.

 • Este campo es obligatorio.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier