Maag-, darm- en leverarts MCL
Medisch Centrum Leeuwarden
Leeuwarden, Netherlands
29 dagen geleden

in het MCL plaatsvinden en deels in Sneek. De exacte invulling is bespreekbaar.

De vakgroep MDL is onderdeel van de maatschap Interne Geneeskunde-MDL met 20 internisten en 7 MDL-artsen. De vakgroep is een regionaal verwijscentrum voor de complexe zorg in Friesland op het gebied van inflammatoire darmziekten, oncologie, voeding, functionele klachten, hepatologie en advanced endoscopy.

De vakgroep maakt deel uit van het bekkenbodemexpertisecentrum en hepatitiscentrum, tevens is de afdeling gecertificeerd voor deelname aan het bevolkingsonderzoek naar darmkanker.

Op het gebied van wetenschap is er samenwerking met universitaire centra. Incidenteel ondersteunen we endoscopische interventies in het Zeehondencentrum Pieterburen.

De MDL-artsen worden ondersteund door verpleegkundig specialisten (inzet bij PDS-spreekuur, BVO-intake, intake poliep- en Barrett-

controle, IBD zorg en wetenschap), gespecialiseerde verpleegkundigen (IBD, hepatitis, oncologie, voeding) en twee nurse endoscopisten.

Er is een nauwe samenwerking met de afdeling GE-chirurgie en het Centrum voor Obesitas.

De vakgroep MDL participeert in de opleiding Interne Geneeskunde en studie Geneeskunde. Zo is er een erkende MDL-stage voor AIOS interne geneeskunde en een (keuze)stage voor coassistenten.

Profiel

Wij zijn op zoek naar twee enthousiaste en ambitieuze nieuwe collega’s om ons team te versterken. De voorkeur gaat uit naar allround MDL-

artsen. Verdere specialisatie in een aandachtsgebied is wenselijk. Participatie wordt verwacht in kwaliteits- en / of managementtaken, onderwijs en opleiding.

Belangstelling voor wetenschappelijk onderzoek strekt tot aanbeveling.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier