Startende ingenieur: Kies voor je gekozen wordt!
continu
Breda, NL
7 dagen geleden

Startende ingenieur : Kies voor je gekozen wordt!

Bij Continu BV heb jij als startende ingenieur de keuze uit zeer uiteenlopende vacatures. Zo werft Continu BV voor aansprekende multinationals als voor spraakmakende MKB'ers.

In overleg kies jij de juiste vacature en zul je voor, tijdens en na de procedure gecoacht worden door jouw adviseur.

Ontvang jij dit jaar jouw ingenieur titel (ing. / ir.)? Dan kom je in aanmerking voor een kennismakingsgesprek met een adviseur van Continu BV!

Continu BV hanteert marktconforme arbeidsvoorwaarden. Na een projectcontract ga je rechtstreeks bij de opdrachtgever in dienst.

De adviseur van Continu BV begeleidt jou in deze periode en staat je altijd bij met raad en daad. Tevens is de adviseur van Continu BV jouw vertrouwenspersoon.

Continu BV is als intermediair voor de Bouw & Industrie altijd op zoek naar ingenieurs die werk willen maken van hun carrière.

De adviseurs van Continu BV zijn dagelijks actief met vraagstukken op de arbeidsmarkt voor ingenieurs. Jaarlijks vinden honderden ingenieurs een werkgever via het netwerk van Continu BV en worden er dagelijks nieuwe arbeidsovereenkomsten afgesloten.

Voorkom keuzestress en start tijdig met de benadering van de arbeidsmarkt!

Het vinden van een baan is niet altijd even makkelijk, laat staan het vinden van de juiste baan bij een werkgever die 100% bij jou past.

Zeker wanneer je druk bezig bent met jouw afstudeerscriptie of stageopdracht verdient het vinden van een baan niet altijd de prioriteit.

Continu BV neemt werkzoekende ingenieurs belangrijk werk uit handen en helpt bij het scherp krijgen van de eisen en wensen ten aanzien van een baan en werkgever.

Een baan moet je willen winnen!

Natuurlijk zijn de eerste stappen op de arbeidsmarkt spannend en mogelijk soms ook onwennig. Daarom is het van belang dat je vol vertrouwen naar jouw sollicitatiegesprek kunt gaan.

Samen met een adviseur van Continu BV breng jij jouw persoonlijkheid in kaart zodat jij je prima kunt voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

In overleg en in samenspraak met jouw adviseur selecteer jij de juiste baan uit een actueel bestand van honderden vacatures.

Jouw adviseur kan uitgebreide informatie verschaffen over het bedrijf waar je graag werkzaam wilt zijn.

Kies voordat je gekozen wordt!

Natuurlijk ken jij als startend ingenieur bedrijven waar je graag werkzaam wilt zijn. Tijdens stageperiodes en of gastlezingen tijdens jouw opleiding heb je kennisgemaakt met verschillende bedrijven.

De ervaring van de adviseurs van Continu BV is dat dit vaak slechts 'het topje van de ijsberg' betreft. Tijdens persoonlijke gesprekken blijkt Continu BV vaak te kunnen verassen door bedrijven aan te dragen waarvan jij voorheen nog nooit gehoord hebt.

Doe je voordeel met het uitgebreide netwerk en KIES VOORDAT JE GEKOZEN wordt! De regie over jouw loopbaan voer je tenslotte zelf.

Jouw adviseur kan jou daarbij helpen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier