Meewerkend voorman
Randstad
Luttelgeest, NL
21 uur geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor deze vacature zijn op zoek naar een gemotiveerde voorman die de leiding kan nemen en zijn of haar team kan aansturen.

In deze leidinggevende meewerkfunctie ben je als Meewerkend Voorman verantwoordelijk voor werkzaamheden in de Kas. Je instrueert de medewerkers in de kas, organiseert het werk, controleert het werk en rapporteert aan de coördinator arbeid.

Nieuwe medewerkers worden door je ingewerkt en begeleid. Daarnaast bevorder je een plezierige constructieve werksfeer. Je scout op ziektes en plagen en geeft je bevindingen door aan de Teeltmanager.

Zelf werk je ook mee in de teelt om zo een mooi product af te leveren.

FUNCTIEVEREISTEN

Voor deze functie zoeken we naar iemand met :

 • Ervaring in het aansturen van mensen of leidinggeven
 • Praktische instelling
 • Verantwoordelijkheidsgevoel
 • Een flexibele en enthousiaste instelling : geen 9-5 mentaliteit
 • Beheersing van Engels, Nederlands en / of Pools
 • Affiniteit met de tuinbouw heeft de voorkeur
 • AANBOD

  Wij bieden een uitdagende functie in een dynamisch en snel groeiend bedrijf. We zijn een organisatie waarin we elke dag willen verbeteren.

  Je werkt samen in een enthousiast team, in een informele werksfeer.

  Er is voldoende ruimte om jezelf te ontplooien en om deze functie goed in te vullen. Daarnaast zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier