Medewerker orderadministratie sanitair Piet Klerkx
Piet Klerkx
Waalwijk, Nederland
14 dagen geleden

Functieomschrijving

Ben jij iemand die secuur te werk gaat met als doel dat de badkamer 100% goed uitgeleverd wordt? Vind je het leuk om alle ins en outs te leren van de sanitairwereld?

Om ons team te versterken bij Piet Klerkx zijn wij op zoek naar een medewerker orderadministratie! Door onze interne trainingen krijg jij dé mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een sanitairspecialist.

Meer weten over deze vacature? Lees dan snel verder.

Werken op de orderverwerking bij Piet Klerkx

Bij deze functie is geen dag hetzelfde! Dagelijks begin je met het controleren van de orderbonnen die via de verkopers uit de showroom binnen zijn gekomen.

Nadat de verkoper een badkamer heeft verkocht ben jij degene die controleert op de juistheid en technische haalbaarheid.

Ook vandaag ga jij weer voor 100% uit te leveren badkamers en dus tevreden klanten!

Je pakt de telefoon en belt de desbetreffende verkoper op : wat heeft hij afgesproken met de klant en hoe moet dit worden aangepast zodat het klopt en de klant 100% tevreden is?

Je geeft indien nodig het juiste advies aan de verkoper om de badkamer volledig kloppend te maken. Om alles kort te sluiten m.

b.t de artikelen en levertijden bel je met de leveranciers. Daarna pas je in overleg de order aan en ga je de volgende badkamer controleren en bestellen.

Wanneer jij een badkamer in bestelling hebt geplaatst, heeft je collega dit ook gedaan. Je loopt deze order helemaal na en controleert of ook je collega de order volledig en kloppend heeft ingevuld.

Tussendoor gaat de telefoon nog met een vraag vanuit een collega, geen probleem je helpt graag! Aan het einde van de dag spreek je met je teamleider Raymond de dag nog even door.

De klanten zijn tevreden en dus zijn jullie dat ook. En dan is het tijd om af te sluiten en richting huis te gaan : de dag vloog voorbij!

Wie zijn wij?

Een zestal mooie grote winkels en een webshop, dat is Piet Klerkx! Belangrijk is dat de klant deskundig wordt geholpen op een persoonlijke en warme manier.

De medewerkers van Piet Klerkx snappen wat er bij de klant past en bieden ze goede kwaliteit en een uitstekende service.

De Badenman is de logistieke dienstverlener van onder andere Piet Klerkx en komt in actie na de aankoop van een badkamer in één van de sanitairwinkels waar de Badenman voor werkt.

Interesse?

Past Piet Klerkx bij jou en spreekt de functie van medewerker orderadministratie je aan? Mooi! Klik snel door op de sollicitatiebutton en verstuur je sollicitatie.

Mocht je vragen hebben, laat het weten! Stel je vraag aan Ellen van Dijk. Je kan haar bereiken via WhatsApp of bel 06-30728967.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Functieeisen

Waar moet je aan voldoen voor de functie van medewerker orderadministratie?

 • Wekelijks ben je 40 uur beschikbaar;
 • Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je kunt zeer secuur werken en bent communicatief sterk;
 • Een afgeronde MBO-opleiding.
 • Arbeidsvoorwaarden

 • Na 7 maanden, ontvang je bij goed functioneren een vast contract;
 • Een passend salaris en een goede reiskostenregeling;
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling;
 • Omdat wij veel waarde hechten aan persoonlijke ontwikkeling, staan er vele interessante online trainingen tot jouw beschikking via Goodhabitz;
 • Gratis gebruik van interne fitnessruimte;
 • Korting op interne kinderopvang;
 • Personeelskortingen in al onze winkels (keukens, sanitair en meubelen).
 • Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op 'Doorgaan' te klikken, ga ik akkoord met de privacy & voorwaarden van neuvoo en ga ik akkoord met het ontvangen van relevante e-mailtaakwaarschuwingen. (op elk moment annuleren) Kijk hier
  voortzetten
  Aanvraagformulier