Productiemedewerker/machinebediener
Randstad
Zaandam, NL
2 dagen geleden
source : Werkzoeken.nl

Voor een van de grootste leveranciers van plantaardige olien- en vetten zijn wij opzoek naar een productiemedewerker met operators ervaring voor de afvullijn.

Taken van een productiemedewerker :

 • Uitvoeren van bedienings- en controlewerkzaamheden ;
 • Controleren van halffabricaten / eindproducten;
 • Zorgdragen voor tijdige beschikbaarheid van benodigde hulp- en grondstoffen ;
 • Verrichten van diverse ondersteunende werkzaamheden;
 • Wij zoeken een kandidaat die eerder in een productieomgeving en bij voorkeur in de levensmiddelensector heeft gewerkt. Je hebt ervaring met de bediening van machines.

  Daarnaast is werken in een drie ploegendienst geen probleem voor jou en ben je per direct beschikbaar. Je hoeft niet in het bezit te zijn van een Vapro diploma.

  Eigen vervoer is gewenst in verband met de bereikbaarheid en werktijden.

  Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze functie? Solliciteer dan snel met je CV en een motivatie. Heb je vragen? Neem dan contact op met 020-6677110.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Functie-eisen : Bedrijfsomschrijving :

  Bedrijfsomschrijving :

  Al meer dan 52 jaar speelt Randstad actief een toonaangevende rol in de arbeidsmarkt. Wij helpen mensen bij het vinden van een baan en geven hun carrières vorm.

  We staan bedrijven bij om hun doelstellingen te realiseren met de inzet van de beste mensen en de meest innovatieve maatwerkoplossingen.

  Wij hebben een landelijk dekkend vestigingsnetwerk van waaruit onze medewerkers dagelijks in gesprek staan met onze klanten en kandidaten.

  Wij denken graag met u mee. Net zoals we dat doen met de duizenden mensen die dagelijks via Randstad aan de slag zijn en de organisaties die van onze diensten gebruikmaken.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier