Allround medewerker EFC parttime/bijbaan
Jumbo Raalte
Zwolle, Nederland
2 dagen geleden

Jumbo E-Commerce Raalte is op zoek naar medewerkers klantbestelling EFC (E-Fulfilment Centre). In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzamelen van de online bestellingen die klanten via Jumbo.

nl versturen. Werklocatie : Raalte Wat zijn je werkzaamheden? Het E-commerce magazijn is een magazijnwinkel vol met schappen waar alle boodschappen (producten) in-

en opstaan. Je bestelling gaan aan de hand van de boodschappenlijstjes van de klant de schappen binnen het magazijn af en vullen zo ca.

15 kratten / boxen in een keer. Je scant elk product van je bestelling. Doordat je zelf verantwoordelijk bent voor de feel en looks van de boodschappen, heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat doet de Jumbo? JUMBO, een grote supermarktketen in Nederland, heeft ruim 600 winkels verspreid over het hele land. De tak E-

commerce is ontwikkeld om het de klanten nog gemakkelijker te maken om bij Jumbo boodschappen te doen. Vanachter hun computer, laptop, IPad en smartphone kunnen de klanten hun boodschappen bestellen, daarna ophalen bij een van de Pick Up Points of laten thuisbezorgen.

Het E- Fulfilment Center wordt net als de winkels dagelijks bevoorraad vanuit de nationale en regionale distributiecentra-

Sites. Waar zijn wij naar op zoek? Ben jij; - op zoek naar een baantje náást je school of studie? - op zaterdag in de ochtendploeg (05.

00 tot 13.00 uur) of middagploeg (14 : 00 tot + / - 22.00 uur) beschikbaar - een echte aanpakker - in bezit van een goede conditie Ben je die topper die zich voor een langere tijd wil binden aan een leuke bijbaan?

De lonen zijn als volgt : - 16 jaar : €4,06 - 17 jaar : €4,64 - 18 jaar : €5,09 - 19 jaar : €5,95 - 20 jaar : €6,93 - 21 jaar : €8,06 -

22 jaar of ouder : €10,91 Reageer snel! Push the button! Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier